mako
פרסומת

לוהט: שופטי הכוכב הבא מדביקים שפתיים

אווירה לוהטת במיוחד על סט העונה השנייה של "הכוכב הבא": זה התחיל בהדבקת השפתיים של אסי ואטדגי, המשיך לנשיקה שווה לא פחות בין רותם סלע וקרן פלס, וכמובן שגם מוקי וסקעת לא נשארו מאחור. השיא, ללא ספק, היה בנשיקה של מוקי ואסי: "מגיל 14 חלמתי להתנשק איתו", הודה אסי. איזו נשיקה הייתה הכי שווה? הצביעו עכשיו

מערכת תכניות קשת
הכוכב הבא
פורסם:
הקישור הועתק

מסתבר שלאסף אטדגי יש חלום מאז שהוא ראה את אסי ורותם מתנשקים באחת התכניות של גיא פינס. בהתחלה הוא קצת התבייש ("תראי איזה פחדן, הביא לי לחי"), אבל בסוף הקרח נשבר והוא ואסי הצמידו שפתיים כמו גדולים. קרן, שצפתה בכל המתרחש משולחן השופטים, החליטה שהיא לא מתכוונת להישאר חייבת והכריזה: "רותם, אני רוצה להתנשק איתך". וזה לא נגמר שם, רותם העבירה את "אתגר הנשיקה" להראל ומוקי.

"עכשיו אפשר לסיים את החוויה ההומו-אירוטית הזאת?", סיכם סקעת את האירוע, אבל לאסי היו תכניות אחרות: בלי למצמץ הוא טיפס לעבר שולחן השופטים והדביק נשיקה למוקי ההמום. "הוא בטח מה זה מבסוט עכשיו", צחקה קרן ואסי לא הכחיש: "מגיל 14 אני חולם להתנשק עם מוקי". ומוקי? הוא פחות מרוצה: "יש לי הרגשה שאני אתחרט על הרגע הזה".

הנשיקה של אסף ואסי
התחיל מבוייש, אבל בסוף הקרח נשבר | תמונת AVI: מתוך הכוכב הבא, שידורי קשת

הנשיקה של רותם וקרן
הבנות לא נשארות חייבות | תמונת AVI: מתוך הכוכב הבא, שידורי קשת

הנשיקה של הראל ומוקי
הראל מפתיע את מוקי | תמונת AVI: מתוך הכוכב הבא, שידורי קשת

הנשיקה של אסי ומוקי
ו...אסי מגשים חלום ילדות | תמונת AVI: מתוך הכוכב הבא, שידורי קשת

"הכוכב הבא" - העונה השנייה: בקרוב

>> לדף הפייסבוק של הכוכב הבא לחצו כאן