mako
פרסומת

צפו: אסתי מתאמנת על השיר לגמר

בערב גמר הכוכב הבא מחר (ג') אסתי גינזבורג תעלה על הבמה ותשיר בשידור חי. עד שזה יקרה, סידרנו לכם טעימה מחדר החזרות, שם היא עובדת עם המעבד המוזיקלי עמוס בן דוד (הידוע בכינוי: "זה עמוס"). נשמע מבטיח

שירה סגל בורוכוב
הכוכב הבא
פורסם:
הקישור הועתק

ההכנות לגמר הכוכב הבא בעיצומן, ובעוד המתמודדים עסוקים בחזרות אחרונות לקראת הביצועים הגורליים שלהם, גם אסתי שלנו עובדת קשה על הנאמבר שתבצע על הבמה בשידור חי.

ברגעים אלו ממש, אסתי עושה חזרות עם המעבד המוזיקלי של התכנית, עמוס בן דוד - שכולם מכירים אותו בתור "עמוס של אסתי" (צפו בסרטון כדי להיזכר), ואנחנו סידרנו לכם הצצה בלעדית לחדר החזרות. וכמו שתוכלו לראות, גם יואב צפיר, במאי התכנית, כבר לא יכול לחכות.

ראיון עם אסתי גינזבורג
מחר זה יקרה: אסתי תשיר לנו סולו | תמונת AVI: mako

 כמו שכבר הספקנו לעדכן אתכם, אסתי תשיר את השיר "שמור לך חלום קטן", ותהיה זאת ההופעה ראשונה שלה כזמרת על במה בשידור חי.

עולם המוזיקה לא זר לאסתי, שהספיקה להוציא עד כה שני סינגלים: הדואט "נשימה", אותו שרה עם חן אהרוני ו"דקות של אור". שניהם זכו להצלחה בפלייליסטים, אך אסתי החליטה להניח בצד את קריירה הזמרה ולהתמקד יותר בדוגמנות והמשחק, ואין כמו גמר הכוכב הבא כדי להזכיר לכולנו את הכישרון שלה.

אירוע הגמר של הכוכב הבא, מחר (ג') ב-21:00