באינסטגרם: Omer_Siton | Eden Zerach

בפייסבוק:  Omer Siton |  Eden Zerach

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

עומר: וואו שאלה קשה. פעם הכנתי לחברה כנאפה, ועשיתי סירופ עם סוכר ובמקום סוכר זה היה מלח.

עדן: הכנתי את עוגת המייפל המוכרת שלי, שכולם חיכו לה, וכשהם אכלו גיליתי ששמתי מלח במקום סוכר.

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

עומר: סוס.

עדן: תולעים.

מה המאכל האהוב עליכם?

עומר: פלאפל.

עדן: פיצה, אבל רק פיצה טובה.

באיזו מסעדה הייתם רוצים להיות שפים לכמה ימים?

עומר: משייה.

עדן: פרונטו.

>> אפשר חשבון? כל מה שקרה במסעדה של עומר ועדן ב"MKR המטבח המנצח"

איזה שף הוא מודל לחיקוי עבורכם?

עומר: ז'ואל רובישון ז"ל. שף רובישון בשבילי הוא המודל לחיקוי. הוא שינה את הקולינריה בצרפת והראה לצרפתים כמה תפוח האדמה הוא דבר חשוב.

עדן: רנה רדזפי, שף מסעדת נומה בדנמרק. רנה מקדם את אידיאולוגיית המטבח הנורדי ומשתמש בחומרי גלם למסעדה שלו מדנמרק בלבד. זה משהו שמאוד ארצה לעשות אם תהיה לי מסעדה בעתיד.

מתי בכיתם בפעם האחרונה?

עדן: אתמול, כשחתכתי בצל.

מה הייתם משנים בעצמכם?

עומר: הייתי מוריד קצת מהתמימות שלי.

עדן: הייתי רוצה להיות יותר מאופקת, סבלנית.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

עומר: כשאתם מארחים, הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על רוגע וחיוך, כי ברגע שהאורח רואה שאתה רגוע ושמח עשית לו את האירוח מושלם.

עדן: הדבר הכי חשוב מבחינתי זה לתת לאורח להרגיש בבית, שיהיה שפע של אוכל, שתייה, אווירה רגועה ונעימה.

MKR המטבח המנצח: תכנית הבישול הקשה בעולם, משודרת בקשת, ערוץ 12