מחוץ למטבח הביתי:

אלכס: עורך דין

אלכסה: שחקנית ומורה לספורט

באינסטגרם: Alex20lev 

בפייסבוק: סשה כהן | Alexandra levitine

מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

אלכס: בתכנית? שהקריש לא נקרש, אז הגשנו ג'לי ולא קוביה בכוסות מרטיני

אלכסה: לא היו לי מצבים מביכים באירוח של ארוחת ערב. מה שכן, היה לי ניסיון כושל בהכנת עוף בשקית, לא שמתי לב שהעוף לא נקי למטה ושהוא בושל עם צואת עוף ותבלינים. לקח זמן להבין את זה, כולל הטעימה.

מה המאכל האהוב עליכם?

אלכס: עוגת נפוליאון, זאת עוגה רוסית שדי קשה להכין אותה

אלכסה: לנגוסטינים על הגריל עם רוטב סרטנים/ביצה עלומה ורוטב בנדיקט

באיזו מסעדה הייתם רוצים להיות שפים לכמה ימים?

אלכס: מסעדה תאילנדית

אלכסה: במסעדה יפית TYO

איזה שף הוא מודל לחיקוי עבורכם?

אלכס: גורדון רמזי. הוא תמיד במצב רוח טוב, עושה דברים בצורה טובה ומהירה

אלכסה: גורדון רמזי. איש חזון שמלמד שבישול לא חייב להיות קשה ומסובך, הוא משתף את המנות שלו ונותן טיפים להצלחה. כל מנה שלו שבישלתי גרמה לי להתאהב בהכנת אוכל עוד יותר, יש לו חוכמה, דיוק, משמעת, הגיע ממשפחה עניה והפך לשף ידוע ומצליח, האנרגיה שלו מדליקה אותי

מתי בכיתם בפעם האחרונה?

אלכס: כשהתגרשתי לפני ארבע שנים, לא רציתי

אלכסה: כשנודע לי שרותי חולה

מה הייתם משנים בעצמכם?

אלכס: כלום

אלכסה: מחזקת את החולשות שלי, עובדת על הדברים שמפריעים לי, ולומדת להגיד לא לצד הרע שלי

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

 אלכס: לתכנן על הנייר את הכל מראש, לפי זמנים, כמות פרודוקטים, איפה כל אחד יישב, ולא לתת לדברים לזרום. החלוקה צריכה להיות - 70 אחוז מהזמן זה תכנון ו-30 אחוז ביצוע

אלכסה: לטעום את האוכל!

MKR המטבח המנצח: תכנית הבישול הקשה בעולם, משודרת בקשת, ערוץ 12