עכשיו דממה כוכב על הבמה: "אני רוצה לישון ואתם עושים צחוקים"
לא פשוט להיות דייר בבית האח הגדול, אין פרטיות, השירותים תמיד תפוסים וצריך להיות נחמדים לאנשים זרים. אבל הבעיה האמיתית של דיירי העונה מגיעה דווקא בשעות הקטנות של הלילה. כוכב מתלוננת שהדיירים עושים רעש בלילות ומזהירה: "אני ארדם באמצע היום ויירד לכם מהתקציב". אנחנו לא יודעים איך להגיד לך את זה בעדינות, אבל כשאת ישנה (ונוחרת) האחרים מתעוררים. הדוח היומי
עריכת וידאו: נועה יפה | נדב הופרט | אילן בר
מי שנכנס לבית האח הגדול לוקח בחשבון שהוא ייותר על הנוחות של הבית, הטלפון הנגיש, האוכל האהוב ואפילו האנשים המוכרים מסביב. אבל לבעייה של דיירי העונה, אף אחד לא יכול היה להתכונן מראש - נחירות. כבר מהערב הראשון הדיירים מתלוננים על המקהלה שנוחתת בחדר השינה אחרי כיבוי האורות. רק בפרק האחרון חיים הסביר לכוכב שהיא נשמעת כמו טיול טרקטרונים ועכשיו כוכב מתנקמת ומראה שגם היא יודעת לדרוש את השקט שלה.
"אני הולכת להתלונן עלייך היום לאח הגדול, אני רוצה לישון ואתם עושים צחוקים", היא אומרת לבעלה שמוליק שמנסה להסביר לה בעדינות שמדובר באנשים צעירים ובליינים. כתגובה כוכב מאיימת שאם הם ימשיכו להרעיש בלילות, היא תישן במהלך היום, מה שעלול לפגוע להם בתקציב השבועי.
מי שכבר ממש לא יודעים איך להתמודד עם המצב הם אנדל וחיים שכבר שוקלים רילוקיישן לחדר הארונות. "נהרס לי הלילה ברמות שאני אוכל סרטים" ציין חיים, ואנדל הסכים איתו ששווה להפוך את החדרון הקטן לחדר השינה שלהם.
"האח הגדול": ראשון ושלישי ב-21:00