אתם קובעים: מי ייכנס לרשימת המועמדים להדחה?
לראשונה בתולדות 'האח הגדול' אתם מרכיבים את רשימת המועמדים להדחה. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את שני הדיירים שאתם הכי פחות רוצים לראות בבית. איך זה בדיוק יעבוד? כל הפרטים

הערב, ולראשונה בתולדות התכנית, אתם הצופים תרכיבו לראשונה את רשימת ההדחה הראשונה של העונה, שממנה ייצא המודח הראשון.
איך זה בדיוק יעבוד?
בעוד הדיירים חושבים שהמנצח במשימה הוא זה שמרכיב את רשימת המועמדים להדחה, למעשה – אתם הם אלו שקובעים! במהלך התכנית תוכלו להיכנס ל- mako, ולתת שני שמות של דיירים שלדעתכם צריכים לעזוב את בית האח הגדול. שבעת הדיירים שאתם הכי פחות רוצים לראות בבית, ייכנסו לרשימת ההדחה הראשונה של העונה.
שימו לב, אתם בוחרים הפעם מי ייכנס לרשימת המועמדים, כך שאתם צריכים לבחור באנשים שאתם הכי פחות מעוניינים לראות בבית.
מרגע שארז ואסי יכריזו על פתיחת ההצבעה תוכלו להיכנס לאפליקציה או לאתר, ולהתחיל להצביע. כשההצבעה תסתיים יגלו הדיירים מי נכנס לרשימה. הדבר היחידי שהדיירים לא ידעו, הוא שאת הרשימה הרכבתם אתם.