mako
פרסומת

בלעדי: אמא של לאון נכנסת בהפתעה לבית

האח הגדול הפתיע בעבר את דיירי הבית, אבל הפתעה כזו עוד לא הייתה. במהלך "פריז" במסגרת משימת קייטנת "אחי כיף", נכנסה לבית אימו של לאון, ובפיה מסר מיוחד ("חיים שלי, אני מבקשת ממך לא לזוז"). איך הגיב לאון? צפו בקטע הבלעדי לאתר

האח הגדול
פורסם:
הקישור הועתק

"שלום לכולם, חיים שלי אני מבקשת ממך לא לזוז, לא לדבר", ביקשה אמא של לאון עם כניסתה לבית, "אחרת לא יהיה לכם תקציב". לאון נדהם כששמע את קולה של אמו, ונשאר קפוא בתנועתו. "אני רוצה להגיד לך את כל מה שאני רוצה", המשיכה אלה שוובסקי.

כזכור, הדיירים הפכו אתמול לחניכים בקייטנת "אחי כיף", בניצוחו של "המדריך הגדול". אחת מהמשימות של הדיירים היא להכנס לפריז, בכל פעם שהמדריך הגדול צועק "אח מלוח". בשעת ערב אתמול, הכריז המדריך הגדול על "אח מלוח", והדיירים קפאו מיד. תוך כמה שניות, נפתחה דלת חדר האח הגדול, ומשם יצאה אלה, אימו של לאון.

אמא של לאון באה לביקור
"אני מבקשת ממך לא לזוז" | תמונת AVI: mako

קים בוסי, כתבת mako, הייתה אתמול מחוץ לבית האח הגדול וקיבלה את המשפחות, וניהלה איתם שיחות אחד על אחד. כל הראיונות האלו יעלו באתר היום ובמהלך סוף השבוע. הכנסו לראות למה אמא של לאון הכי מתגעגעת ומה אבא של יניב חושב על אור.

עורכות וידאו: לירון לוין ותום אימברמן