mako
פרסומת

"איציק זוהר ואריאנה מלמד יהיו הפיצוץ הראשון בבית האח הגדול"

כולנו כבר יודעים שאיציק זוהר לא פראייר, אבל אופירה אסייג מכירה אותו כמו בן בית והיא מאשרת: "אם מעצבנים אותו, הוא יודע לענות". בשיחה עם גלית גוטמן, יואב לימור וליאון רוזנברג בתכנית "הבוקר של קשת" היא סיפרה מי היא בטוחה שתהיה הראשונה להביא לאיציק את הסעיף

גלית גוטמן ויואב לימור
הבוקר של קשת
פורסם:
הקישור הועתק

לאופירה אסייג מאתר ONE, חברתו הטובה ושותפתו לתכנית של איציק זוהר, לא אכפת שעמיתה השאיר אותה להגיש לבד לתקופה הקרובה, כשנכנס לבית האח הגדול אמש עם תחילת עונת ה-VIP. היא דווקא נשמעת גאה: "עשיתי לו מלא שיחות, שהוא צריך להרגיש הכי איציק שבעולם. אף אחד לא מכיר אותו, הוא סופר מצחיק, הוא מעניין, הוא ידען". בתכנית "הבוקר של קשת" סיפרה אסייג שיש לה גם כמה רעיונות לגבי מה שהולך לקרות עם איציק בבית: "היה לו משהו עם נטלי עטיה בעבר, אז או שיהיה פרק ב', או שהם רק יצחקקו ביניהם על העבר. שיר אלמליח נשואה, אז הוא לא יתעסק איתה", היא אומרת ומסייגת, "אני מניחה".

זהר נפרד מהקהל
"אם מעצבנים אותו, הוא יודע לענות" - איציק זוהר | צילום: מתוך "האח הגדול VIP", שידורי קשת

אבל לגבי דבר אחד אסייג בטוחה: "איציק לא יסתדר עם אריאנה מלמד. אני צופה שם פיצוצים", קובעת נחרצות מי שיושבת עם שדרן ערוץ הספורט לקידוש כל ערב שישי. "אני מכירה את הדעות שלה, קראתי אותה בעבר כשהיתה מבקרת טלויזיה בוויינט, ואני מכירה את הדעות של איציק ויודעת מה מעצבן אותו. תזכרו את המשפט הזה, איציק זוהר ואריאנה מלמד יהיו הפיצוץ הראשון בבית האח הגדול". אם הנבואה תתגשם או לא - נאלץ לחכות ולראות. דבר אחד אסייג מבטיחה לגבי איציק: "אם מעצבנים אותו, הוא יודע לענות".

האח הגדול VIP, ראשון ושלישי ב-21:00