mako
פרסומת

מאחורי הקלעים של "אביב או אייל - מי ימצא את תגלית השנה"

הערב האודישנים של ריאליטי המוזיקה של הקיץ יוצאים לדרך (21:00, ערוץ 12). לקראת פרק הפתיחה, רותם אלון פגשה את אביב גפן, אייל גולן וכמובן את הבוררת - מירי מסיקה על סט הצילומים. חשבתם שיש סיכוי שהשניים יסיימו כחברים? תחשבו שוב

רותם אלון גלעדי
רותם אלון גלעדי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

כתבת: רותם אלון | צילום: רועי חבני | הפקה: דנה מדמון | עריכה: שחר זלצמן

הערב ב-21:00 ריאליטי המוזיקה החדש של קשת 12, "אביב או אייל - מי ימצא את תגלית השנה" מגיע למסך. רגע לפני שזה קורה, רותם אלון פגשה את אביב גפן, אייל גולן ומירי מסיקה על סט הצילומים. "כרגע אנחנו לא חברים", הודה גפן וגולן הסכים: "כמו שציפו, יש הרבה חילוקי דעות, הרבה פעמים לא הגענו להחלטה משותפת". בדיוק בשביל המקרים האלה, בהם השניים לא מסכימים גויסה מירי מסיקה - הבוררת. במהלך האודישנים מסיקה היא זו שתכריע את הכף לטובת המתמודדים. "אייל יותר רחמן. גם אביב מאוד אוהב תשומת לב, אז ברגע שהוא לא מסכים כל תשומת הלב עליו – 'אביב בבקשה תעביר', הוא נורא אוהב את המקום הזה", הסבירה מסיקה.

>> רוצים עוד? בואו לעקוב אחרי "אביב או אייל" גם בפייסבוק ובאינסטגרם

אלא שלטענת גפן, תשומת הלב שלו הוקדשה דווקא לאומנות, ופחות לזמרים עצמם: "מעניין אותי בסופו של דבר התוכן, מה שקורה באולפן, להסביר בעיני מה זאת אומנות, מוזיקה וישראל של היום". ואם נדבר כאן על המתמודדים של היום, לגפן כבר יש תשובה: "כרגע הרוב זה או תימנים או משוגעים, אז המשוגעים אליי והתימנים אליו. אבל יש כאלה שבאמת מגיעים ואין להם מושג, הם רוצים את ההילה של אייל גולן". צפו בכתבה המלאה.

"אביב או אייל - מי ימצא את תגלית השנה": פרק הבכורה הערב (שני) ב-21:00, קשת, ערוץ 12