טיולי אקסטרים עם דניאלה וירצר

חופש

וירצר באקסטרים

בארץ

חופש
חופש

סופרוומן על הגלים

דניאלה וירצר לא שיחקה עם עפיפונים בילדות, אז היא החליטה לפצות על זה בגדול עם קייט סרפינג, או בעברית גלישת עפיפון, ספורט אתגרי שמשלב גלשן ומצנח. היה רטוב

mako | פורסם 20/01/09 13:05:50 
play
שלח לחבר
סגור
שתף
סגור

דניאלה וירצר, תמיד חלמה להיות רודפת עפיפונים. אז הגשמנו לה את הפנטזיה ושלחנו אותה לעשות קצת אקשן במועדון Kiteaway בחוף בית ינאי. הקייט סרפינג הוא ספורט אתגרי–ימי שתפס תאוצה בעשור האחרון והפך ללהיט בקרב הגולשים בישראל. "גלישת העפיפון" משלבת מצנח וגלשן, והרוח מושכת ו"מעיפה" את הגולש על פני המים.

שיעור החוויה מתחיל בלמידה תיאורטית של תפעול העפיפון והנחיות לגלישה בטוחה. מכאן ממשיכים לאימון על החוף עם עפיפון קטן כדי להתאמן על הטכניקה. אחרי שמקבלים תחושת שליטה, קופצים למים ועושים את זה "על רטוב" עם מדריך אישי צמוד שמלווה אתכם צעד אחר צעד.

החוויה מתאימה לכל אדם מעל 30 ק"ג, מה שאומר שגם ילדים בני 8 יכולים לנסות. כל מה שצריך זה אהבה לים, קצת אומץ והרבה סבלנות. מחירו של שיעור חוויתי שנמשך כארבע שעות הוא 450 ₪ וכולל את כל הציוד ומדריך אישי.

לפרטים נוספים: 09-8666991 

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן