mako
פרסומת

הפורץ שכח בדירה את תעודת הזהות והטלפון הסלולרי שלו

ג', פורץ בן 19 מאשדוד נכנס ביום ראשון בלילה לדירה בעיר והחל לאסוף את השלל. בת המשפחה שמעה רעשים מהסלון, יצאה מחדרה והבריחה אותו. מרוב הבהלה הוא שכח מאחור את תעודת הזהות שלו והטלפון הסלולרי שתמונתו מתנוססת בו. למרות זאת, הוא לא ויתר, והלך לפרוץ בית נוסף בעיר. גם שם הוא עשה יותר מדי רעש ואב המשפחה הצליח להבריח אותו. בשלב הזה המשטרה כבר שמה עליו את ידה

שמעון איפרגן
mako
פורסם:
(ארכיון)
צילום: אילוסטרציה
הקישור הועתק

(ארכיון)
אילוסטרציה | צילום: אילוסטרציה

הפורץ המופתע נמלט מהדירה והנערה פרצה בצעקות שהעירו את אביה. ג' המפוחד זרק את הציוד שגנב, ברח מהדירה ושכח את תעודת הזהות שלו ואת הטלפון הסלולרי, עם תמונתו על המסך.

ג' קפץ מחלון הדירה החוצה ונמלט על גבי אופניים, שגנב זמן קצר לפני כן. האב החל לרדוף אחר הפורץ ולאחר שכשל התקשר למוקד 100 של המשטרה. שוטרי הסיור של תחנת משטרת אשדוד פתחו בסריקות אחר החשוד.

בסריקות זיהו השוטרים את החשוד מנסה לפרוץ לבית נוסף. גם שם בעל הדירה התעורר משנתו ורדף אחריו עם מקל. שוטרי הסיור שהבחינו במראה הלא שגרתי, הבינו שמדובר בפורץ שהם מחפשים והצליחו לאחר מרדף ללכוד אותו.

הפורץ נלקח לחדר החקירות והודה כי פרץ לשני הבתים. "לא זוכר מה עשיתי, הייתי שיכור", הסביר הפורץ השלומיאלי שתעודת הזהות והטלפון הסלולרי משמשים כראיות נגדו בכתב האישום שיוגש נגדו בימים הקרובים. מעצרו הוארך אתמול בחמישה ימים.