mako
פרסומת

ריח של בקו"ם: עומר אדם במסיבת מתגייסים

את המתגייסים הטריים לצה"ל קיבלו בפסטיבל חגיגי סלבס במדים, ביניהם גם החייל המזמר עומר אדם, שנראה יותר איש קבע מסדירניק שסופר את הימים לשחרור. זה לא מנע ממנו לעשות שם קרנבל

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
פסטיבל מתגייסים 2012
באנו לעשות שמח | צילום: ראובן שניידר , mako

אם בשנה שעברה קיבלו את פני המתגייסים העתידיים של צה"ל חיילים סלבס כמו אסתי גינזבורג וחן אהרוני, אמש במסיבת המתגייסים השנתית של מועדון "יותר" של האגודה למען החייל חיכה להם דור חדש של חיילים סלבס, ביניהם גם כמה שהם הילדים של.

הערב התחיל עם החייל הצעיר עומר אדם, שהגיע והיה מצב רוח מרומם, ולמרות שנראה כמו איש קבע במדי צה"ל, שמר על רוח שטות ועשה שמח. יחד איתו הגיעו לגני יהשוע בתל אביב, שם נערך האירוע, גם אליאנה תדהר ("החולמים"), נערת ישראל נוי אבנר והזמר נאור אורמיה.

בנוסף לארבעתם, היתה באוויר גם אווירת "ילדים של", כשלאירוע הגיעו גם עומר דץ, הבן של אורנה ומשה, אלה ארמוני, הבת של דפנה, ובן אל תבורי, הבן של שימי. כולם, אגב, הגיעו להתמנגל ולצפות בבהופעות, כולל אחת של משה פרץ, שעלה לבמה קרוב לחצות. בכל זאת, בטח רצה לראות את הפרק של "כוכב נולד", בו הוא מככב.

פסטיבל מתגייסים 2012
אז מה, באה לפה הרבה? | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
פסטיבל מתגייסים 2012
שכחנו איך הוא נראה במדים | צילום: ראובן שניידר , mako
פסטיבל מתגייסים 2012
אדיר גץ. כבר לא חייל | צילום: ראובן שניידר , mako
פסטיבל מתגייסים 2012
דץ וארמוני. חמודים במדים | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
פסטיבל מתגייסים 2012
תדהר וארמוני. החולמות | צילום: ראובן שניידר , mako
פסטיבל מתגייסים 2012
אורמיה ודץ. תספורת צה"לית | צילום: ראובן שניידר , mako
פסטיבל מתגייסים 2012
תבורי ואורמיה. שתיים שלוש, הקשב! | צילום: ראובן שניידר , mako