mako
פרסומת

האגודה: "מזמינים את רוני מיילי למרכז הגאה"

באגודה למען הלהט"ב מגנים את האיומים על חייו של רוני מיילי ומזמינים אותו לבקר במרכז ניר כ"ץ למאבק באלימות. "דווקא התוודעות לתוצאות של אמירות נגד חברי הקהילה הגאה, יסייעו למיילי להבין את חומרת אמירותיו ויהפכו אותו לידיד הקהילה", מסר דובר האגודה

דני זאק
mako
פורסם:
הקישור הועתק

רוני מיילי מגיע הביתה
מקבלים את התנצלותו. האגודה סולחת לרוני מיילי | צילום: צ'ינו פפראצי, mako

"האגודה למען הלהט"ב מגנה את האיומים על בטחונו של רוני מיילי ומקווה שאלו, כמו גם השחתת רכבו, ייבדקו וטופלו על ידי הרשויות", מסר דובר האגודה, גיל קול. "אנו מבהירים שאלימות מילולית או פיזית אינה דרך ראויה או חוקית להתמודדות מקרי להט"בפוביה, אלא באמצעות חינוך לסובלנות והיכרות עם חברי הקהילה".

קול ביקש לברך גם על כך שמיילי עצמו התנצל על דבריו. "אנו מברכים על כך שמיילי חזר בו מכל אמירותיו ההומופוביות, התנצל בפני לבנה זוהרים, בפני משפחתה בפני הקהילה וכלל הציבור, ורוצים להאמין בכנות התנצלותיו וכוונותיו", אמר קול.

האם מיילי יהפוך לידיד הקהילה?

באגודה מבקשים להזמין את מיילי לבקר במרכז ניר כץ למאבק באלימות ובלהט"בפוביה, אשר נועד לתת מענה לחברי הקהילה הנתקלים במקרי אלימות, אפליה או הטרדה על רקע הומופובי או טרנספובי.

"לראייתנו, דווקא התוודעות לתוצאות אמירות ומעשים להט"בפובים נגד חברי הקהילה יסייעו למיילי להבין את חומרת אמירותיו, יהפכו אותו לידיד הקהילה ויתרמו להחדרת סובלנות וקבלה בציבור", ציין קול.

באגודה מבקשים מחברי הקהילה ומידידיה לדווח למרכז ניר כץ למאבק באלימות ולהט"בופוביה על כל תופעת אלימות מילולית או פיזית נגד חברי הקהילה.