סטיבן טיילר: אני נשאר באירוסמית'
סולן הלהקה, שנפצע בנפילה מהבמה בחודש אוגוסט האחרון, מזים את השמועות שהפיץ הגיטריסט שלו ג'ו פרי בטוויטר, על כך שאירוסמית' מחפשת סולן חדש. "מפיצי השמועה הם מקדמי אלבום הסולו של פרי", אמר טיילר
טיילר מסר את ההודעה בהופעה של גיטריסט הלהקה ג'ו פרי, שהתקיימה אמש בניו יורק. במהלך ההופעה עלה לבמה טיילור, על מנת לבצע את הלהיט הקלאסי של אירוסמית' "Walk This Way", ובטרם החלו לבצע את השיר הודיע טיילר, לקול שמחת הקהל, כי אינו מתכוון לעזוב את אירוסמית'.
כזכור, נפצע טיילר בעת שנפל מהבמה בזמן הופעה, בתחילת חודש אוגוסט האחרון. הפציעה גרמה לביטול סיבוב הופעות מתוכנן של אירוסמית', וככל הנראה למצב של נתק בתקשורת בין חברי הלהקה.
טיילור: "מפיצי השמועות הם אלה שמקדמים את אלבום הסולו של ג'ו פרי"
אלא שעוד קודם לכן הודיע טיילור כי הוא לא מתכוון לעזוב את אירוסמית'. את ההודעה מסר לעיתונאים בעת שהגיע לטקס "2009 Glamour Women of the Year Awards". "נראה לכם שאני מתכוון לעזוב את אירוסמית'?", אמר בתגובה לשאלות הכתבים,"אלו האנשים שמנסים לקדם את אלבום הסולו של ג'ו פרי".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















