הרופא של מייקל ג'קסון יואשם ברצח
וגם: אלבום חדש לג'ימי הנדריקס, בריטני וקנייה ווסט נכנסים להקלטות, ליידי גאגא מככבת במאש-אפ עם נירוונה ותקליט עם בוי ג'ורג', המחזמר על פי גרין-דיי בדרך לברודוויי, מרלין מנסון הציע נישואין, פיפטי סנט מנסה להחתים את ג'מילה, אדי ודר נתבע, סאונדגארגן מתאחדים, ועוד
מורי, עמד במרכז החקירה לגבי נסיבות מותו של מלך הפופ ונראה כי המרשמים שהוא נתן לג'קסון לתרופה הקטלנית "פרופופול", שמשמשת בעיקר כתרופת הרדמה בבתי חולים, הם אלה שסתמו עליו את הגולל באפון סופי.
מורי נהג להזריק כמויות קטנות של התרופה לזמר מדי ערב בכדי שהוא יוכל לישון ואנחנו תוהים, למה הוא לא נתן לו פשוט חלב חם.
אלבום חדש לג'ימי הנדריקס
בין הקלטות האולפן האחרונות של הרכבו המקורי, "The Experience", אשר כלל את הבסיסט נואל רדינג ואת המתופף מיטש מיטשל. הקלטות אלה היו אמורות להיכלל באלבום ההמשך ליצירת המופת של הנדריקס, "Electric Ladyland". כמו כן כולל האלבום החדש את ההקלטות הראשונות בהן השתתף הבסיסט בילי קוקס, אותו הכיר הנדריקס במהלך שרותו הצבאי.
בריטני מחפשת סאונד חדש; גאגא במאש-אפ עם נירוואנה
בריטני ספירס עובדת בימים אלה על אלבומה השביעי שצפוי לצאת בקיץ הקרוב. לעזרתה נחלצו מפיקים מוכרים כמו דייויד גואטה ו"דארק-צ'יילד" ומוכרים פחות כמו ג'ון אשר. אשר, בן ה-21, סיפר ל"ניו יורק פוסט" שהוא מנסה ליצור צליל "אפי" לאלבום החדש של הנסיכה. לדבריו מדובר בסאונד חדש עם ביטים קצביים וליריקה עמוקה, לא שטחית כמו שירי פופ רגילים. נחכה ונשמע.
ואם כבר ליידי גאגא - הדיווה בהתהוות תקליט דואט עם בוי ג'ורג' בפברואר הקרוב.
ואם כבר נירוונה - אלמנתו של קוביין קורטני לאב ולהקתה "הול", שחררו סינגל חדש לרשת לקראת אלבומם החדש, "Nobody's Daughter".
תביעה קטנונית נגד סולן פרל ג'אם
פיטרסון הוא ככל הנראה מוזיקאי קנדי מתוסכל שלא הצליח לו ומצא הזדמנות פז להרוויח כמה דולרים. הוא הוסיף לתביעה את חברת התקליטים "יוניברסל מיוזיק", על כך שלא ביקשו את אישורו להפצת השיר, כך מדווח אתר ה"ניו יורק פוסט".
קניה ווסט הבין שבשביל להציל את השם שלו אחרי הפדיחה עם טיילור סוויפט בטקס פרסי ה-MTV, הוא צריך לנקוט בצעדים קיצוניים. לאחר שלא הצליח לחבור לסיבוב ההופעות של ליידי גאגא, השעמום כנראה גבר עליו והוא הודיע כי הוא חוזר לאולפן ההקלטות, כך מדווח אתר ה"רולינג סטון".
המחזמר על פי גרין-דיי בדרך לברודוויי
הנואשות של פיפטי סנט הולכת וגוברת. לאחר שהציע פרויקט משותף עם סוזן בויל (וכנראה שזכה להתעלמות מצידה), הצהיר השבוע הראפר לזמרת הנשכחת ג'מילה להצטרף לחברת התקליטים שלו, "G Unit". הראפר פגש את הזמרת הבריטית בלונדון באוקטובר האחרון ומקור סיפר לאתר ה"סאן" כי "הוא חשב שהיא סקסית, מוכשרת ויש לה את האישיות המתאימה כדי להצליח בארה"ב". ליתר דיוק, הסיבה האמיתית היא ש"הוא רוצה להפוך אותה לאישה הראשונה של G-Unit, מאחר ואין ייצוג נשי בחברה". אנחנו מקווים שג'מילה אוהבת להסתובב בתלבושות נוצצות של חשפנית בפורים. בהצלחה.
רשמית: סאונדגארדן מתאחדים
הזמר מרלין מנסון, שמחפש בימים אלה בעיקר מה לעשות בזמן הפנוי הרב שיש לו, הציע נישואין לחברתו איוון רייצ'ל ווד. אתר ה"סאן" מדווח שבמהלך הופעה בפאריז בשבוע שעבר, מנסון ירד על ברכיו (מטאפורית) ושאל את חברתו בת ה-22 את שאלת השאלות. הזמר המוזר, שחגג לפני מספר ימים יום הולדת 41, היה נשוי בעבר לרקדנית הארוטית דיטה וון טיז. שיהיה להם רק עושר ואושר.
בקטנה
אנחנו הרוסים: התכנית "האנה מונטנה" שמשודרת בערוץ דיסני והפכה את מיילי סיירוס לתופעת פופ אוניברסלית תרד מהמסך ב-2011.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן




אתר זה פועל כחוק ברישיון