מוזיקה

אחד אחד

חדשות

מוזיקה
מוזיקה

נועדנו לרקוד

אחרי קרוב לאלף השמעות רדיו תוך חודשיים, הולך הלהיט "נועדנו" של גלעד שגב בדרכו של "אישה מהשמיים" וזוכה לשלושה רמיקסים מיוחדים. האזינו לרמיקס של דור דקל מצמד "חובבי ציון"

אסף נבו | mako | פורסם 28/12/09 08:01:55 
play
שלח לחבר
סגור
שתף
סגור

גלעד שגב ממשיך לקצור הצלחות עם הלהיטים מאלבומו החדש. אחרי "אישה מהשמיים", זכה גם שיר הנושא של האלבום", "נועדנו", אותו הקליט יחד עם דין דין אביב ויהודה קיסר, להיות השיר המושמע ביותר בישראל משך כמה שבועות רצופים. "נועדנו" רשם עד כה כבר לכמעט אלף השמעות בתחנות הרדיו השונות בחודשיים האחרונים.

וכמו "אישה מהשמיים" שזכה לפרוייקט רמיקסים מיוחד (ולקליפ), גם "נועדנו" זוכה לפרויקט רמיקסים משלו. הפעם משתתפים הדיג'יים דור דקל ("חובבי ציון"), משה פרץ (DJ PM ,לא הזמר) ומורן קריב וערן ברנע (Houston projects ). כל אחד מהם יצר גרסה משלו ללהיט, בשלושה כיוונים מוזיקליים מגוונים, ובהתאמה לקהלים שונים.

הופעת הבכורה החגיגית של גלעד שגב לרגל צאת האלבום החדש "נועדנו" תתקיים במועדון רדינג 3 בנמל תל-אביב ב-12 בינואר 2010. אורחת מיוחדת : דין דין אביב

תגיות: גלעד שגב   דור דקל   רמיקס  

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן