mako
פרסומת

בכורה: שחר אלגבי - "אל המסע"

שחר אלגבי, יוצא העונה השמינית של "כוכב נולד", מוציא את השיר "אל המסע", סינגל שני מאלבום הבכורה, אותו הלחין בעצמו. התמונות מוכיחות שהוא נשאר חתיך כשהיה

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
שחר אלגבי פרומו
מתחבר לצד המדברי שלי. שחר אלגבי | צילום: דני ריקון

שחר אלגבי בוגר העונה השמינית של "כוכב נולד", מוציא את השיר "אל המסע", אותו הלחין בעצמו למילים של נועם סוננפלד, עם עיבוד והפקה מוזיקלית של תומר מתנה. הכוונה ב"מסע" היא הדרך המוזיקלית אליה יצא אלגבי. סגנון השיר מזכיר במשהו את הסגנון של שלומי שבת.

זהו סינגל שני מאלבום הבכורה של אלגבי אחרי השיר "כל המילים", שיצא אחרי הזכיה של אלגבי בתחרות המודחים של רשת ג' ו-mako. אלבומו ייצא בתקופה הקרובה.

בנוסף, שחר אלגבי בן ה-20 משרת בימים אלה כמדריך של תלמידי תיכון לפני גיוס במיצג החילות של הבקו"ם בתל השומר. "אני נהה מהשירות הצבאי והמטרה שלי היא לעודד את החבר'ה להתגייס", הוא אומר.

שחר אלגבי פרומו
מסע מחוף לחוף. שחר אלגבי | צילום: דני ריקון