mako
פרסומת

אייל גולן בשיר "נשמה": "מנגינה"

אייל גולן הבטיח שיר fאנקי ומקיים - "מנגינה", השיר הראשון שלו מתוך אלבומו הבא, יחד עם מקהלת ילדים, הוא שיר נשמה עם קצב "סול" סוחף וטקס לאומי-מאחד, שעומד להיות ההמנון החדש של השנה הזו

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
אייל גולן פרומו
זמר לאומי. אייל גולן | צילום: אלוני מור

אייל גולן שוב עשה את זה, בהצלחה, בגדול ועם סטייל. "מנגינה", השיר החדש שהוא מוציא היום (מילים: מורן כרמל, לחן, עיבוד והפקה מוזיקלית: רביב רם בן מנחם), עומד להיות המנון-כל-ישראלי חדש. קרוב למה שגולן עשה עם "מי שמאמין לא מפחד", אבל מכיוון אחר, בסיבוב שונה.

עם היבחרו ל"זמר השנה" במצעד השנתי של גלגלצ ו-mako, הבטיח אייל גולן שהשיר הבא שלו יהיה בסגנון fאנקי. הבטיח - וקיים. "מנגינה" הוא שיר נשמה סוחף, במקצב fאנקי-סול, עם נגיעות ים תיכוניות ומקהלת ילדים שמשלימה את גולן בדיוק במקומות הנכונים, מזכיר קצת את שלמה גרוניך עם מקהלת שבא של הבנות האתיופיות, כאילו היה אייל גולן זמר גוספל אמריקני בדרשת יום ראשון בכנסייה.

"מנגינה"

זו אותה מנגינה בליבי, שלוקחת אוספת אותי, אל המחר , אל עולמי / והדרך בוחנת אותי, מפלסת רואה את דרכי, בין עננים מעורפלים, לא תכבה האהבה

פזמון: רק ביחד ייעלם הפחד, והמנגינה תחזק ת׳אמונה, בתוכנו האושר לפנינו, בואו ונפתח את הנשמה

הזמן הוא תרופה לכאב, להמחיש כמה כח ללב, גם כשנדמה שזה לא אפשרי, לא תכבה האהבה

פזמון: רק ביחד ייעלם הפחד, והמנגינה תחזק ת׳אמונה, בתוכנו האושר לפנינו, בואו ונפתח את הנשמה