סולן איזבו: "השמועות שאנחנו מבטלים הן בולשיט בפיתה"
רן שם טוב סולן "איזבו" עונה למפיצי השמועות לפיהן הלהקה מתכוונת לבטל את השתתפותה באירוויזיון, כיוון שאין לה מקורות מימון לצורך הנסיעה. "נבטל רק אם ישראל תתקוף באיראן והמצב הבטחוני באזרבייג'ן יהיה בעייתי", הוא מבהיר
ביומיים שעברו מאז שנבחרה "איזבו" וקיבלה מרשות השידור את הזכות לייצג את ישראל נפוצו שמועות שהלהקה מתכוונת לבטל את השתתפותה כיוון שאין לה מקורות מימון לצורך הנסיעה לאירוויזיון. על פי תקנון רשות השידור עליו חתמו חברי הלהקה הרשות מספקת להם טיסות לאזרבייג'ן וחדרי מלון בבאקו, לשישה אנשים. את כל השאר הם ייאלצו לממן בעצמם. מן הסתם נסיעה שכזו כרוכה בהוצאות נוספות, כמו צילום וידיאו-קליפ לשיר על חשבון הלהקה, שכירת איש יחסי ציבור, הבאת במאי מצלמות ל-35 המצלמות שיצלמו אותם באולם ההופעות הענק, ואולי גם מלווים נוספים.
"מי שמבקר את הבחירה שלנו אולי ידבר אחרת אחרי שישמע את השיר"
-מה הכוונה?
"אם למשל ישראל תתקוף באיראן והמצב הביטחוני באזרבייג'ן יהיה בעייתי".
-מה יש לך לומר לכל המגיבים והמבקרים שטוענים שאתם לא מתאימים לאירוויזיון?
"יכול להיות שהייתי אומר את אותו דבר אם הייתי במקומם. הם חושבים מי זו להקת האינדי-רוק הזו שבאה פתאום, ואנחנו צריכים להוכיח להם אחרת. הם לא מכירים את איזבו. השיר 'הוא' עם שוטי הנבואה גרם לחלק מהאוכלוסיה להכיר אותנו, אבל רק לחלק, אז הם לא מכירים וזה בסדר. אני יכול להגיד שעוד שלושה שבועות ייצא הסינגל ויכול להיות שאז הם ידברו אחרת".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















