הקלקסונז וגורילאז סאונד סיסטם ביטלו הגעתן לארץ
שתי הלהקות לא יופיעו מחר (שבת) יחד עם פלסיבו בגני התערוכה. ההסבר לביטול הוא "סיבות טכניות". במקומן יופיעו להקת "J Viewz" הישראלית ורמי פורטיס, מחוזק באחים אסף ואייל תלמודי מהב"לקן ביט בוקס". שינויים בלוחות הזמנים של האירוע
מהפקת הפסטיבל נמסר הבוקר: "בשעות אחר הצהריים המאוחרות קיבלה הפקת הפסטיבל הודעה מהקלקסונז ולאחר מכן גם מהגורילז סאונד סיסטם, שהיו אמורות להופיע, שהן בוחרות שלא להגיע לפסטיבל. שיחות ארוכות וניסיונות שכנוע של ההפקה הישראלית מול מנהלי האמנים לא הניבו פרי והלהקות לא תגענה".
ההסבר הרשמי של ה"קלקסונז" ושל "גורילאז סאונד סיסטם" לביטול הוא "סיבות טכניות", אבל לא קשה לנחש שה"אנטי" הגדול שיש כרגע בעולם כלפי ישראל, ואולי גם איומי חרם מצד גורמים כאלה ואחרים, או איזה מצפון בריטי שפתאום החל להציק, הביאו לביטול ההופעות בארץ.
רציתם גורילאז? קבלו פורטיס
האמנים המחליפים שנקראו לדגל על ידי המפיק שוקי וייס בעקבות הביטולים ויחממו את פלסיבו הם להקת "j viewz " הישראלית, שסיימה סיבוב הופעות בארץ ודוחה את חזרתה לניו יורק ביומיים, ורמי פורטיס שיארח את איל תלמודי (בלקן ביט בוקס) ואת אחיו אסף.
סדר ההופעות מחר (שבת) יהיה אם כן: hank & cupcakes יעלו כמתוכנן בשעה 18:30, J Viewz יעלו בשעה 19:20, פורטיס עם האחים תלמודי ב-20:20 ופלסיבו יעלו בשעה .21:30.
שוקי וייס: "אני מצר על החלטת הקלקסונז והגורילז סאונד סיסטם"
זו אינה הפעם הראשונה בה הפקה מחו"ל של שוקי וייס סופגת מכה עקב מצב בטחוני ו/או מדיני. לכל מעריצי דפש מוד זכור היטב ביטול הופעתם בארץ בקיץ 2006 בזמן מלחמת לבנון השנייה.
>> שיר מחאה ישראלי נגד המשט לעזה; פלסיבו והפיקסיז מגיעות לארץ - מה צפוי בהופעות?







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














