נציגיו של לאונרד כהן שוקלים להוסיף הופעה בארץ
אחרי שאלפים נשארו מאוכזבים וללא כרטיס להופעה של לאונרד כהן, מנהלים אנשי בנק דיסקונט מגעים עם נציגי המפיק מרסל אברהם ונציגיו של הזמר במטרה להוסיף הופעה שנייה
מיד כשנודע שהמופע הוא "סולד-אאוט", עלתה השאלה המתבקשת, האם, כמו במקרה של מדונה, תתקיים עוד הופעה של לאונרד כהן בישראל. תשובתם של מפיקי המופע באמצעות יחסי הציבור היתה ש"לא תתקיים עוד הופעה".
אולם הבוקר מפרסם עיתון "ידיעות אחרונות" כי מתנהלים מגעים קדחתניים בין נציגי בנק דיסקונט לבין נציגיו של המפיק הבינלאומי מרסל אברהם ונציגיו של לאונרד כהן, זאת במטרה לנסות ולסגור על הופעה נוספת של לאונרד כהן בארץ.
נציגיו של לאונרד כהן, שהשתתפו במשא ומתן שהתקיים הלילה באיסטנבול, כך מדווח העיתון, אמרו כי "הנושא יישקל". עוד פורסם כי איצטדיון רמת-גן יכול לקלוט אליו הופעה נוספת של לאונרד כהן בתאריכים הסמוכים ל-24 בספטמבר, אם יידרש לכך.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן




אתר זה פועל כחוק ברישיון