mako
פרסומת

דנה מזרחי וגולן אברהם בסרט הודי

הזמר גולן אברהם מארח את דנה מזרחי ("מפרץ האהבה") בקליפ החדש "תביני ילדונת" ומבטיח לה: "אני רציני, נאהב כל הלילה". הקליפ המשעשע מעוצב כסרט הודי עם סיפור אהבה

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק

הזמר גולן אברהם מוציא את הקליפ "תביני ילדונת", שיוצא כסינגל נוסף לקראת אלבום הבכורה שלו שצפוי לצאת בקרוב. את השיר כתב והלחין אופיר כהן, ועיבד והפיק מוזיקלית אלי קשת.

בקליפ מארח אברהם את הדוגמנית דנה מזרחי ("מפרץ האהבה") ומבטיח לה: "אני רציני, נאהב כל הלילה". מזרחי משחקת בקליפ את הבחורה אליה משתוקק אברהם ומנסה להתקרב אליה.

הקליפ המשעשע מעוצב כסרט הודי שבמרכזו סיפור החיזור של גולן אחרי דנה. לאט לאט הוא מצליח לחדור אל הבית שבו היא גרה - מהדירה של השכנים, דרך הטלוויזיה ובסוף מהמרפסת. אביה של מזרחי מנסה להבריח אותו, אבל נתקל בעצמו בהפתעה מפתה במיוחד.