mako
פרסומת

שני יצהרי מתפללת ל"קצת מזל" בעיר העתיקה

שני יצהרי מוציאה את הקליפ לשירה "קצת מזל", שצולם בעיר העתיקה בירושלים, בין היתר ב"ויה דולורוזה", "דרך הייסורים" של ישו הצלוב, מה שמסתדר עם סיפורה האישי של יצהרי בשנתיים האחרונות

אסף נבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק

בימוי: שי בכר, אילן אמויאל

שני יצהרי מוציאה את הקליפ לשירה "קצת מזל", הלהיט החדש שלה שראה אור לפני כארבעה שבועות. הקליפ צולם בעיר העתיקה בירושלים במיקומים שונים. אחד מהם הוא ב"ויה דולורוזה", "דרך הייסורים" המפורסמת בה צעד ישו עם הצלב על גבו, מה שמתחבר למילות הפזמון של השיר, אשר מתייחסות כביכול לדרך התלאות והייסורים שעברה שני יצהרי בשנתיים האחרונות.

הקליפ "קצת מזל" הוגדר כ"קליפ ביוטי", שמתמקד במראה ופחות בעלילה, ובמהלכו החליפה יצהרי שמלות ותלבושות שעיצב גילי אלגבי. השמלות והתכשיטים העניקו ליצהרי מראה מזרחי מסורתי, וביניהם בולט צמיד ענק בצורת מגן-דוד שנתנה לה במתנה שגית רביבו, בשביל המזל.

אחרי שהסתיימו הצילומים נסעה שני יצהרי לכותל המערבי כדי להתפלל ולהניח פתק. ב-4.10 תופיע שני יצהרי באירוע "צעדת ירושלים".