הישרדות ירושלים יצאה לדרך: גיא זוארץ יתארח בהופעה של עופר לוי
עופר לוי מוותר על הקדם-אירוויזיון אבל יארח את גיא זוארץ בבבנייני האומה בירושלים ב-15.2. יעל בר-זוהר צפויה לשבת בקהל. ההופעה תיפתח בתפילה לשחרור גלעד שליט. בקיץ יופיע לוי בקיסריה

עופר לוי ממשיך בסיבוב ההופעות ברחבי הארץ עם המופע החדש אותו השיק בנובמבר בהיכל התרבות בתל אביב. כדי להתרכז במופע שלו בלבד החליט עופר לוי לוותר בשלב הזה על השתתפות בקדם אירוויזיון בתחילת חודש מרץ.
ב-15 בפברואר יופיע לוי בבנייני האומה בירושלים ויארח במופע את גיא זוארץ. השניים יבצעו יחד את השירים "הזדמנות שנייה" מתוך אלבומו האחרון של לוי ואת אחד משיריו החדשים של גיא זוארץ, בליווי אחיו והמנהל המוזיקלי שלו, רועי זוארץ. אשתו של זוארץ, יעל בר-זוהר, צפויה לשבת בקהל.
"מוכן לעשות הכל להחזרת גלעד שליט"
בנוסף מכריז לוי על הופעה חגיגית באמפיתאטרון בקיסריה ב-5 ביולי 2011 בליווי 30 נגנים ומשתתפים. גם להופעות אלה ממשיך ומבקש לוי מהקהל שלו להגיע בלבוש לבן.
כמו כן החליט לוי לפתוח כל הופעה שלו בתפילה להחזרת החייל החטוף גלעד שליט. הוא פותח ב"ברכת הכוהנים" וב"שמע ישראל" להשבתו ולשחררו של גלעד. הוא מבקש מקהל מעריציו לכבד את המעמד ולקחת חלק בתפילה. לדבריו: "כאזרח במדינה, כאבא, כחייל וכזמר אני מוכן לעשות כל דבר שיידרש ממני להחזרת החייל גלעד שליט".