ליאור נרקיס על אייל גולן: "קיבלתי יריקה לפנים, השפילו אותי"
ליאור נרקיס מגדיר עצמו חבר של אייל גולן, אבל בראיון ל"ידיעות אחרונות" הוא נכנס בו ובתוכניתו: "אני פאקינג חבר של אייל, אבל הוא איכזב אותי". על הבושם של גולן: "לא אוהב את הריח". אייל גולן מגיב: "הטרנד הוא לתקוף את אייל גולן ולקבל כתבה בעיתון או בטלוויזיה". נרקיס מגיב לתגובה: "אייל צריך לשמור על צניעות, שלא יחלק לי ציונים. ההתנהלות שלו לא חברית"
בראיון לעיתון "ידיעות אחרונות" אומר נרקיס: "אייל גולן הוא פאקינג כמו אח שלי, בא אליי להיכל התרבות ועשיתי לו כבוד כמו של מלך. כשהיה בקיסריה התארחתי אצלו בהפתעה, אבל אחרי ההופעה אפילו סמס לא קיבלתי, אפילו בלי 'תודה שהגעת'.
"אחרי זה התארחתי אצלו בתוכנית. חזרתי מחו"ל עם דלקת במיתרי הקול. רציתי לבטל אבל הם אמרו 'אי אפשר בלעדיך' ולא רציתי לתקוע אותם. באתי חולה והסברתי לעורך שאני לא יכול לשיר, וליד אייל הוא יצא עליי, 'מה זה הטריקים האלה?! ראיתי אותך שר בכל מצב','. אמרתי לו שאני לא מרגיש טוב, ואייל עמד שם ושתק. זה הרתיח אותי. אייל ידע מאוד לפרגן לי בשעתו אבל בסופו של דבר קיבלתי יריקה לפנים, השפילו אותי".
בהמשך הכתבה אומר ליאור נרקיס: "אפשר להיות חברים בביזנס. אני חבר של אייל שנים אבל הוא מאוד איכזב אותי. למרות שאני ממש לא שונא אותו". על הבושם של גולן הוסיף: "לא שמתי אותו אף פעם, לא אוהב את הריח".
אייל גולן: "הטרנד הוא לתקוף את אייל גולן ולקבל כתבה בעיתון או בטלויזיה"
"אני מאוד אוהב את ליאור, אבל יש עכשיו מן טרנד כזה לתקוף את אייל גולן ולקבל כתבה בעיתון או בטלוויזיה, ואני מצטער שליאור נפל למלכודת הזו. אני מחשיב את ליאור לחבר קרוב ומוסר לו את אהבתי, ומזכיר לו שתקופה קשה כמו שהוא עובר עכשיו יכולה לחלוף רק עם שירים טובים ולא בדיבורים... אז אבקש לנהוג באיפוק ולכבד אותי, כי אני בטוח שהוא מודע לטעותו. תודה רבה לכולכם, שבת שלום ומבורכת".
ליאור נרקיס מגיב לתגובה: "אייל צריך לשמור על צניעות, שלא יחלק לי ציונים. ההתנהלות שלו לא חברית"
גם אני מזכיר לאייל, שבמעמד ממלכתי כמו שלו יש לשמור על צניעות (כמתחייב מהיותו ראש הרכב השופטים) ומוטב לו שלא יחלק ציונים לקריירות של אחרים (בפרט שהן משגשגות); או הדרך בה אמנים מביעים כעסם על דברים שקורים בקריירה שלהם (גם אם מדובר בהתנהלות שקשורה באייל).
אני בטוח שאייל (ו/או מי מטעמו) קרא את הכתבה והבין היכן הוא טעה, כך שטעויות אלה לא יחזרו על ידו בעתיד, ולכן גם לא יהיה צורך בכתבות בעיתון שבעה לילות המפרטות על התנהלות לא חברית בין קולגות למקצוע. שבת רגועה ומנוחה לכולם. ליאור".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















