"צריך להוציא את אנה ארונוב מחוץ לחוק"
עוז זהבי עם נוכחות אדירה, מירי מסיקה, מאיה בוסקילה ויהודה לוי נותנים את הופעת חייהם ואת אנה ארונוב אסור להציג בפני ילדים עם כמה שהיא הורסת. הפסטיגל החזיר אותי לגיל 5, למרות שהכל פלייבקים
הפקות בארץ מאז ומתמיד נראו לי זולות. הפעמים היחידות שממש יכולתי לחוש בסוג של יוקרה היו בהופעות בלט, קונצרטים קלאסיים או האופציה הנפוצה יותר - כשמגיע מישהו מחו"ל. אז מראש הייתי סקפטית ולגלגנית לגביי העניין. "רק אם נעשה מספיק סמים", הצהרתי, בתקווה שיתפוס.
מפה לשם נגמרה הארוחה ועם קבלת החשבון היה עלינו להחליט אם לקחת את הכרטיסים או לא. החלטנו לקחת. הגענו באיחור כדי למנוע אסון, שלא אתעצבן ואדרוך בטעות על איזה ילד. השערים כבר ריקים והשומרים מסבירים פנים כי עוד דקה (!) והיינו מפספסות את השיר הראשון.
הכל יפה וזוהר ונוצץ ומרגש וקסום. אני שוב בת חמש
מעבר לתפאורה, התלבושות, השירים והאמירה הפוליטית (באמצע שיר של "ילדת הפייסבוק" דנה פרידר, נדחף לו המשפט "העם דורש צדק חברתי". אדיר) מה שמאוד בלט בעיני לטובה זה המשחק, כל ה"מי ומי" בסצינת המיינסטרים - יהודה לוי, מאיה בוסקילה הצעקנית, מירי מסיקה - חצי מהקאסט של עספור - כולם די נותנים שם את הופעת חייהם.
עוז זהבי הפגיז בנוכחות אדירה, אנה ארונוב נוטפת סקס
ואיך אפשר לשכוח את אנה ארונוב נוטפת הסקס (אני יודעת שזה לא מתאים לשאר התוכן, אבל לכו תראו בעצמכם), הדבר הזה לא צריך להיות מוצג בפני ילדים. לא שאני לא בעדה, הו מאמא. איזה תנועות, כמה תשוקה, הכי כובשת. היא בכלל צריכה להיות מחוץ לחוק, לא הגיוני שמותר להיות כזאת מפילת לסתות.
למה הכל פלייבקיים
מקום: מרכז הירידים. ציון: 8
הופעה: פסטיגל. ציון: 9
קהל: צוציקים שהתנהגו למופת. ציון: 7
היצע חתיכים/ות: לא חוקי ברמה מטרידה. ציון: 0
סם נבחר: אם היה אז ברור שפטריות.
משפט הערב: "כל כך קסום פה".
>> מי תהיה זמרת השנה 2011? כנסו, הצביעו, ואולי תזכו בטיסה לפסטיבל בחו"ל







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















