דרים ת'יאטר הגשימו חלומות
עשרת אלפים מאושרים הרימו אצבע אמצעית למיינסטרים והתמכרו ללהקה הכי וירטואוזית בעולם, שמחברת חזק את מטאליקה עם פינק פלויד
להקת "Ephratt", שביצע אתמול הופעת בכורה עולמית כחימום לדרים ת'יאטר, ניגנה משך כחצי שעה שלושה קטעים מאלבום הבכורה והוכיחה שגם לישראל יש בהחלט מה לומר בתחום הפרוג-מטאל. הביצועים היו מדויקים וטובים ונותר רק לאחל להם שזאת לא תהיה הפעם האחרונה שהם מופיעים מול עשרת אלפים איש ובאיכות סאונד כזאת.
שעתיים מגוונות מכל האלבומים בנגינה משובחת
עברה חצי שעה והחלום התחיל להתגשם. צלילים ראשונים נשמעו והדופק הרעיש יותר מהתופים של מייק פורטוני. כאשר צליליו של הקלידן ג'ורדן רודס נשמעו, נמרח חיוך דבילי על הפנים, וכאשר ג'ו פטרוצ'י שחרר את הגיטרה הזהובה שלו, חדרה ההכרה לראש: אלוהים, זה אמיתי, הופעה של דרים תי'אטר.
אחת הסיבות שדרים ת'יאטר היא להקה אהובה כל כך, היא היכולת שלהם לפנות הן לקהל של מטאליקה ודומותיה, והן לקהל של פינק פלויד. בהרבה קטעים בהופעה הם נשמעו פתאום כמו מטאליקה בימייה הטובים (Rite of Passage מהאלבום החדש), וכשהורידו הילוך הפכו פתאום לפינק פלויד בימייה הטובים (the spirit carries on). כאשר הם משלבים בין השניים זה נשמע פיצוץ.
לאברי משחק בין הקולות של ג'יימס האטפילד ודיוויד גילמור
הסולן ג'יימס לאברי, שמשחק בין הקולות של ג'יימס האטפילד ודיוויד גילמור, עלה לבמה לקטעי השירה בלבד. בקטעי הסולו הוא השאיר את הבמה לנגנים ששלהבו את הקהל, בעיקר מייק פרטוני, המתופף החייכן, שניסה להחליף מסירות של מקלות התיפוף עם אנשי הצוות שליד הבמה, וג'ורדן רודס, בעל הקלידים המסתובבים, שסיפקו שואו והסבו הרבה נחת.
מצד אחד דרים ת'יאטר הם חבורה של נגנים וירטואוזים ומקצוענים, שמנגנים מאוד חם, כל תו במקום, כל ריפ משתלב עם קודמיו, כל מהלך מחושב בקפידה, עושה הרבה נעים לאוזן, ללב ולבטן ומחזיק את הקהל בעניינים למעלה משעתיים. מצד שני, יש משהו טכני וקר בדינאמיקה שלהם, כמו זוג נשוי שמתפקד יחד כבר שלושים שנה. ההופעה שלהם כמעט נטולת שואו של רוק-סטארים, פעלולים ויזואליים או פירוטכניקה. למעשה התאורה די צנועה והלבוש פשוט, ג'ינס וטי שירט, אולי כי מה שבאמת חשוב כאן זה רק המוזיקה.
כבר מתכננים את ההופעה הבאה בארץ
הקהל שיחק תפקיד חשוב אמש והצטרף בשירת מקהלה ענקית כמעט בכל שיר. היה מטורף. חברי דרים ת'יאטר בהחלט הרגישו ממנו חום ואהבה. אחרי הדרן, שכלל "קרב" בין הגיטרה של פטרוצי' לקלידי–גיטרה של רודס וגרסה ארוכה ושמחה ל"הבה נגילה", הבטיח מייק פורטוני שלא יעבור זמן רב עד שהלהקה תחזור להופעה נוספת בארץ.
|
החדש של דרים ת'יאטר - ביקורת אלבום
רשימת השירים המלאה:
In The Presence Of Enemies Part 1
Beyond This Life
Take The Time
A Rite Of Passage
Hollow Years
Panic Attack
Erotomania
Voices
Solitary Shell
Constant Motion
The Spirit Carries On
As I Am
Pull Me Under
Metropolis Pt. 1 + Learning To Live + A Change Of Seasons VII- The Crimson Sunset







חדשות






= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














