ילדים זה שמחה
MGMT הצליחו לתרגם יפה את עבודת האולפן וכתיבת השירים המוצלחות למופע מרגש שנע משיא לשיא בעזרת להיטי אלבומם היחיד וחיזק את מעמדם ככוכבים העכשויים של הרוק העולמי
אלא שתחושת הפספוס נשכחה כאשר הצמד המדובר MGMT עלו אמש עם הרכבם לבמה של ביתן 1 בגני התערוכה בתל אביב, במסגרת "ועידת המוזיקה של היינקן". את אלמנט הרגש שהיה חסר לי יום לפני כן בעיבודים המתכתיים ונטולי הנשמה של מדונה, סיפקו צמד היהודים הניו יורקיים בן גולדווסר ואנדרו ואן וינגרדן.
ההייפ שעטף את MGMT הוכח כמוצדק
כריזמה אמנם אינה הצד החזק של MGMT ובטח שלא ניתן להשוות את גולדווסר וואן וינגרדן למייק פאטון של פיית' נו מור או לריקי נלסון מהקייזר צ'יפס, שהפך לפני שבועיים את חצר גני התערוכה למגרש כדורגל. אך לעומת זאת האמת של MGMT משפריצה החוצה בקולו המיוחד והמרגש של ואן וינגרדן.
העיבודים הרוקיסטים שאפיינו את ההופעה הזו עשו טוב לשירים. הרמה המוזיקלית הגבוהה של הצמד וכתיבת השירים המוצלחת היו אלמנטים חזקים מספיק בכדי להשאיר את הקהל דרוך וסבלני, גם כאשר בחרו לבצע שירים חדשים.
בהמשך שזרו MGMT שירים מאלבומם העתידי, יחד עם להיטים נוספים כמו "electric feel", שבביצוע מינימליסטי הוכיח את עצמו כסופר מרגש. "Of moons, birds & monsters" היווה נקודת ציון נוספת בהתרגשות של הקהל והדגיש שוב את יכולת הכתיבה של הצמד.
מעמדם ככוכבים עכשוויים לא ניתן לערעור
רגע השיא נרשם כמובן בהדרן, בביצוע ללהיטם הגדול ביותר בארץ ובכלל "KIDS". ואז, באופן יוצא דופן, החליטו MGMT לעשות מסיבה ולחמם את פט מהוני וג'יימס מרפי שעלו אחריהם. הם הניחו את הגיטרות והפעילו פלייבק שליווה ג'ימג'ום הזוי על הסינטיסייזרים האנלוגים, קטע שהרים את הקהל שיצא מרוצה.
בסך הכל MGMT הפתיעו לטובה על הבמה והוכיחו שהם כאן בכדי להישאר. מעניין יהיה לראות כיצד יצלחו את מבחן האלבום השני ולאיזה כיוון הוא יילך. מה שבטוח, שאת הסקרנות הם גירו והציפיות לא נמוכות.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















