סוף העולם שמאלה
אביב גפן הגיש במועדון התאטרון את האלבום "חלולים" המתריס מתחילתו ועד סופו והוסיף אליו שירים נדירים מכל הקריירה. האחות שירה גפן ומשה לוי התארחו, נערות ריינס חיממו, ואלף מעריצים שרו את כל המילים בעל פה, כאילו מדובר בלהיטים הכי גדולים
גפן ציין אמש, גם אם באיחור קל של שנה, עשר שנים להוצאת אלבומו המתריס ביותר, "חלולים". אלבום שנכתב בשנים 96'-97' כריאקציה לעליית בנימין נתניהו והליכד לשלטון בבחירות שאחרי רצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל.
מופע הארד-קור
"חלולים" הוא אלבום רוק אגרסיבי, שנפתח עם השיר "המלחמה הבאה", שכולל את השורות "ואת מי שצריך להרוג כבר הרגו / ואת מי שצריך להמליך כבר המליכו", ואחריו שירים מתריסים לא פחות כמו "בוקר טוב, איראן", "בום בום" ו"צא מהמחשב", שנכתב בתקופה בה החל האינטרנט. להיכנס חזק לארץ ונולדה היסטריה מכך שאנשים יפסיקו לתקשר ביניהם.
מוזיקלית היה מדובר בהארד-קור, כמעט ללא להיטים. "נערות ריינס", להקת פאנק חדשה יחסית. שלא לוקחת שבויים, חיממה את האווירה. אחרי הוקרן על מסך ענק סרט בן כמה דקות, עם תיעוד מיוחד מהקלטות האלבום "חלולים" ב-1997. לצד גפן כיכבו בו היועץ האמנותי של האלבום ברי סחרוף, המפיק המוזיקלי משה לוי ושלום חנוך, שהתארח בשיר "בום בום" בשירה וגיטרה.
שירה גפן התארחה ב"חלולים"; משה לוי ב"בום בום"
כשגפן עלה הוא ניגן את האלבום "חלולים" כולו, מהתחלה ועד הסוף. שירה גפן, אחותו, הצטרפה אליו בשיר הנושא "חלולים". משה לוי, אותו כינה אביב גפן "הג'ורג' מרטין שלי" (על שם המפיק המוזיקלי המיתולוגי של הביטלס), ביצע איתו את "בום בום".
סיים עם "סוף העולם"
המופע הסתיים עם "אל תכעסו" מהאלבום השלישי, ובהדרן ביצע גפן את "חושך" מ"ממנטו מורי" וסיים סופית עם "סוף העולם", שיר שהוקלט עם ברי סחרוף בתקופת "חלולים" והיה הלהיט היחיד בערב המיוחד הזה.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















