mako
פרסומת

אבו חסן: האם מצאנו את החומוס הטוב במדינה?

ליאור דיין ממשיך במסעו אחר החומוס המושלם, והפעם הגיע רעב במיוחד ל"אבו חסן", מוסד ותיק שמוכר לכל חובב גרגירים. החומוסיה היפואית נחשבת כבר שנים לסמל לדו קיום, ומתיימרת להגיש את אחת ממנות החומוס הטובות במדינה. האם באמת כך הדבר? יצאנו לבדוק וחזרנו עם טיפים מסקרנים במיוחד

ליאור דיין
ערוץ 24
פורסם:
הקישור הועתק

החומוסייה: אבו חסן

כתובת: הדולפין 1, יפו

בעלים: איברהים קרוואן

שעות פעילות: א'- ו', 08:00 עד 15:00.

מה חשבנו עליה?

מדד הפיתה: 5

הפיתה חמה, טרייה וטעימה ממש כאילו יצאה באותה שנייה מהטאבון.

מדד המהירות: 5

מהירות הגשת האוכל באבו חסן היא אורקולית. מהרגע שאדם מתיישב ועד להגעת המנות עצמן לא עוברות יותר מכמה שניות. מיומנות מדהימה והרבה כבוד על היעילות והשירות.

מדד החריף: 4.5

בתור אדם הרגיש לחריפות יתר, החריף במקום מאוד מאוזן וטעים להפליא. עשוי מלימון ופלפל ירוק חריף בלבד- כמה פשוט, ככה טעים.

מדד הגודל: 4

מנה גדולה ונדיבה שלא ניתן לסיים, אלא אם כן אתם מגיעים למקום כשאתם גוועים ברעב. גם אז, לא בטוח שתסיימו את המנה, וגם אם כן, תרגישו שובע רציני.

מדד החך: 3.5

המרקם גושי, והתחושה היא שקיים מתכון מאוד ספציפי שבו משתמשים כבר שנים ולא חורגים ממנו. הכל מאוד מדויק, וההרגשה שניתנת היא של מפעל המייצר חומוס, ולא מסעדה. המרקם הוא גושי ופחות מהנה לפעולת הניגוב ולחך עצמו.

מדד הבילויים: 4

חוויה אותנטית, עשירה, מלאה בתרבויות שונות והעובדה שהמקום נחשב למותג על בעולם החומוס היא מוצדקת בהחלט.

עוד המלצות:

"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 12:00 עד 16:00, ערוץ 24