מה מחכה לכם במסעדה החדשה של מיכל אנסקי?
מיכל אנסקי, שופטת מאסטר שף ובעלת שוק האיכרים בנמל תל אביב, פותחת בשעה טובה ומוצלחת מסעדה משלה. אז נכון, שפית היא לא, אבל ניסיון בקולינריה לא חסר לה. מה חושבת ריטה על המסעדה? למה המגזר המסורתי מתלהב? ואיך קשורה לכל זה מירי פסקל? וגם: פיצריית שף חדשה נפתחת ברחוב הירקון

המסעדה החדשה של מיכל אנסקי
המסעדה החדשה של מיכל אנסקי תיפתח ב-1 למאי, ועד אז אנחנו יכולים לגלות לכם את שמה החדש: 'אחד העם 1', וגם על כך שצפוי במקום תפריט עונתי משתנה והיא תהיה כשרה לחלוטין, אמנם בלי תעודת כשרות, אבל לא תמצאו במסעדה פירות ים או בשר אחר שאינו אדום, דבר שגורר התלהבות מקרב המגזר המסורתי. אגב אם חששתם, אנסקי תהיה האחראית הבלעדית לתפריט המסעדה.

2. פיצריית השף BEZZO
בשנים האחרונות משתלט על הארץ טרנד חדש שמתחזק בכל רגע של פיצות גורמה, ונראה שכל הזמן צצות להן מסעדות חדשות שמבססות את התפריט שלהן על טהרת הבצק, רוטב העגבניות והגבינה המותכת. בין המסעדות האלה אפשר למצוא את סנתה קטרינה, בית העם ועכשיו גם את BEZZO. המסעדה של השף עדן הוד (וביעוצו הקולינרי של מנה שטרום), שוכנת ברחוב הירקון, ובמקום תוכלו למצוא פיצות משובחות במבחר טעמים ותוספות.

עוד בבילויים:
"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 12:00 עד 16:00, ערוץ 24