mako
פרסומת

הישראלית הסקסית 2011: יוצאים לדרך

מי הן המתמודדות של השנה? איך מצביעים ומה יוצא לך מזה? כל התשובות לכל השאלות שאי פעם רצית לשאול בנוגע לישראליות סקסיות בשנת 2011, ואף פעם לא העזת

פורסם:
הקישור הועתק
אישה סקסית
רוצה לראות את היתר? כנס כבר למתחם | צילום: istockphoto, istockphoto

ברוך הבא לתחרות הישראלית הסקסית 2011! אומרים שפעם שלישית זה גלידה, אז זאת ההזדמנות לספר שאנחנו מעדיפים שוקולד צ'יפס (תשקיע, שים את זה בוופל, תשאיר את כוסות הפלסטיק לבירה). בשנה שעברה סיפקה התחרות הזאת את אחת ההפתעות הגדולות ביותר בתולדות האינטרנט, אחרי שהגולשים החליטו להעניק לקארין כהן את הפרס על חשבונן של הפייבוריטיות הגדולות האחרות, ובראשם החברה לשעבר של ליאו. מאות אלפי צפיות ועשרות אלפי לייקים התקבלו בתחרות הקודמת, אבל גם הפעם אנחנו נחושים לשבור את השיאים של עצמנו.

לצורך המשימה הזאת הקמנו את אחד ממתחמי התחרויות היפים ביותר שראינו אי פעם בהיסטוריה של האינטרנט, ובתוכו כבר ממתינות לא פחות מ-15 נשים יפהפיות, שיתמודדו על הזכות לזכות בקול שלך. אבל רגע, לפני שאתה מתפנה להחלטה הקשה, זה הזמן לכמה הסברים חשובים ותשובות לשאלות נפוצות. תקרא טוב, בסוף יהיה מבחן.

מי מתמודדות השנה?

למה דווקא הן?

קודם כל מפני שהן נשים סקסיות, שהגיעו בשנה האחרונה להישגים מרשימים, אבל מה שאנחנו באמת מעריכים בהן זו ההתמדה. על אף כל ההישגים בעבר, הן לא מתכוונות לוותר על הזכות להיות האישה הכי סקסית בעיניך. יש משהו יותר טוב שיכולנו להעניק לך מאישה יפה שמעוניינת בקול שלך?

איך מצביעים?

מרימים יד באוויר ומחכים לקבל רשות. אחר כך נכנסים למתחם התחרות של הישראלית הסקסית, מעבירים את העכבר על פני המתמודדות להן תרצה להצביע, ובוחרים עד חמש מהן בעזרת התפריט שיופיע. לצד כל מתמודדת בה תבחר יופיע מספרה הכרונולוגי. לאחר שתבחר את החמישייה שלך, חשוב מאד ללחוץ על כפתור ההצבעה, נו, האדום המעצבן והמהבהב הזה למטה. לא היינו רוצים שהקול שלך לא ייחשב. בסך הכול מותר לך להצביע עד חמש פעמים בתחרות, אז נצל כל אחת מהן כדי לדחוף את הפייבוריטיות שלך.

פרסומת
חזה שופע
זאת נשיאת הכבוד של התחרות. זהות שמורה במערכת | צילום: istockphoto

כמה זמן תימשך התחרות?

חודשיים. לאחר מכן נשקלל את קולות הימאים, החיילים והחרמנים, וניפרד בדמעות מעשר מתמודדות. חמש הנשים שקיבלו את מספר הקולות הרב ביותר יעלו לגמר הגדול שייערך לקראת סוף דצמבר ובו יוכרע מי תהיה האישה הסקסית ביותר של ישראל לשנה הקרובה.

מה מקבלת הזוכה?

פורטרט חתום של עורכי ערוץ הגברים עם החותמת: "איחלתי למתמודדת בהצלחה". חוץ מזה מדובר כמובן בפרסום ובתהילה שאי אפשר אפילו לקנות בכסף. זאת גם אחריות אדירה לשאת את התואר הזה במשך שנה. תישאלו את קארין כהן, כבר שנה היא סוחבת אותו על הגב ועדיין חזרה להתמודד שוב. חוץ מזה נעניק לזוכה (וגם לכם) גלריית צילומים סקסית במיוחד כאן בערוץ הגברים, כולל ראיון שבו תגלה לכולנו סודות שאפילו במפעל הטקסטיל בדימונה לא שמעו.

מה אתה מקבל?

אחריות אדירה לגורל אחת התחרויות המרתקות ביותר ברחבי הרשת. הקול שלך עשוי להיות ההבדל בין תהילת עולם למפח נפש שייזכר לדורות. אחר כך תמיד תוכל ללבוש את חולצת "הצבעתי לתחרות הישראלית הסקסית 2011", שתדפיס בעצמך באחת מהחנויות הקרובות לביתך, ולהציג אותה לכל מי שיפקפק בתרומה שלך. חוץ מזה אתה מקבל גישה לתמונות הכי סקסיות של הנשים היפות בישראל, אבל אנחנו לא מבקשים שום דבר בתמורה. רק שתצביע ותקרא גם לחבר'ה.