mako
פרסומת

בילי פיירס ושתי סיבות מעולות לצפות בריאליטי

כוכבת "אין כמו אסקס" מדגימה בעזרת שתי תמונות חדשות מה צפוי לבריטים בעונה הקרובה של סדרת הריאליטי - ובאמת שכבר אין לנו מספיק מילים טובות להגיד על מה שקורה בממלכה המאוחדת

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
בילי פיירס
בילי פיירס | צילום: Nuts
הקישור הועתק
בילי פיירס
בדקנו, והם אכן מאושרים על ידי מיטב מומחי השינה בישראל | צילום: Nuts

מזמן לא ראינו ריאליטי טוב, ואתם? גם לא? אז יש לנו הצעה מעניינת: "אין כמו אסקס", משהו על בריטים ובריטיות צעירים שמתאהבים זה בזה. נשמע דביק? אולי. אבל משחקות שם כמה בריטיות שמאוד שווה להכיר - כמו למשל קלואי סימס שכיכבה אצלנו עם מחשוף בלתי נגמר, איימי צ'יילדס ברוכת הכשרונות, ובילי פיירס.

בילי פיירס בחזייה
בטח בילי, אנחנו כבר באים לשנ"צ | צילום: Nuts

בואו נתעכב רגע על בילי. הבלונדינית עם החזה המרשים הצטלמה ממש עכשיו למגזין הגברים "נאטס", בו היא הפגינה פוטוגניות יוצאת מן הכלל. על הדרך, בין בהייה בתמונה אחת לאחרת, הקוראים יכולים לקרוא ראיון עומק איתה, בו היא מספרת על העונה החדשה של הסדרה ("הרבה מסיבות ואהבות חדשות").

זאת ההזדמנות לציין שאין ספק ישראל לפעמים עולה על העצבים, אבל כנראה שלעולם לא יימאס לנו מבריטניה.