mako
פרסומת

בכתבה זו עלול להיות תוכן פוגעני, או שהצפייה בו למבוגרים בלבד

אשרו שמלאו לכם 18 שנה ושאתם מעוניינים לצפות

סהרה ריי מתפשטת - וגם החברות שלה

הדוגמנית שעד היום לא ברור אם היא יצאה עם ג'סטין ביבר, נפשה במקסיקו עם החברות הכי טובות ושם הסתבר שלכולן יש תחביב אחד משותף - להתפשט בציבור. אפשר לחיות עם זה, בהחלט אפשר

מערכת ערוץ הגברים
mako
פורסם:
מאיה
מאיה | צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

את זה שסהרה ריי לא מתביישת לחשוף את גופה באינסטגרם כולם אמורים כבר לדעת (אבל אם לא - אז בבקשה), אבל את זה שגם החברות שלה בדיוק כמוה? וואו, את זה בטח לא ידעתם. אבל איזה כיף שעכשיו כן.

הדוגמנית האוסטרלית בת ה-23 יצאה לנופש ועבודת דוגמנות במקסיקו עם שתי חברות - הדוגמנית מאיה סטפר וכוכבת הפורנו ג'סי אנדרוז. השלושה עלו על ביקיני שחלקו העליון די שקוף, וסהרה העלתה מיד תמונה שלהן מהחוף לאינסטגרם. אבל זה לא החלק הכי יפה פה.

 

חיפוש קצר בחשבונות האינסטגרם של החברות מראה שהן אוהבות, בדיוק כמו סהרה, להתפשט בכל מקום על בסיס קבוע. ולא רק זה - הן כל כך פתוחות עם שאר החברות שלהן, שהן אוהבות להתרחץ, לשחות ולהצטלם בעירום מלא גם עם חברות אחרות.

פרסומת

ולחשוב שג'סטין ביבר לא נצמד לסהרה לנצח. מישהו היה צריך עוד הוכחה שהוא דביל?

פרסומת