mako
פרסומת

שערוריה בסופר: נעצרה לאחר שעשתה קניות בעירום

ברברה לפלר מניו יורק לא עושה עניין גדול מבגדים. יש? טוב, אין? גם טוב. מאחד מהבקרים בשבוע שעבר היא החליטה לרדת לסופר הקרוב למקום מגוריה, והסתובבה בין המדפים כשהיא לא לובשת על עצמה דבר. היא טוענת שזו זכותה המלאה, המשטרה המקומית לא ממש הסכימה איתה

נועם לידור
mako
פורסם:
הקישור הועתק

כולנו מכירים את התחושה הזאת. אתה מגיע הביתה, פותח את המקרר ומגלה ששוב הדבר היחיד שתוכל לאכול היום הוא קרטון ביצים מטוגן. באנחה של ייאוש אתה סוגר את המקרר ומתבאס על העובדה שצריך להתלבש ולרדת לסופר השכונתי כדי למלא את החסר. ברברה לפלר (Barbara Lefleur), תושבת סרטוגה ספרינגס בניו יורק, נתקלה כנראה גם היא באותה סיטואציה מעצבנת. אלא שהיא נקטה בדרך פעולה קיצונית במיוחד.

עירומה בסופר
אוי נו, עוד פעם הזיזו את הביצים? | צילום: dailymail.co.uk

עובדים וקונים שהגיעו לחנות בשעות הבוקר של השבוע שעבר, נדהמו לראות את לפלר נכנסת דרך הדלתות האוטומטיות כשהיא עירומה לחלוטין. היא, אגב, כלל לא עשתה עניין מהסיפור הזה וברכה באדיבות את העוברים והשבים ההמומים ב"בוקר טוב". כמה דקות מאוחר יותר הוזעקה ניידת משטרה למקום, לאחר שלפלר סיימה ככל הנראה את עיסוקיה בסופר והמשיכה לחנות העץ הקרובה. גם הפעם לא טרחה האישה בת ה-49 לכסות את עצמה בשום דבר.

עירומה בסופר
אני חייבת לקנות משהו נגד הטשטושים האלה | צילום: dailymail.co.uk

התובע המחוזי של של סרטוגה, ג'יימס מרפי, נשמע די המום לנוכח המקרה המוזר: "על אף שהנאשמת טענה כי מילאה את זכותה החופשית להתהלך בעירום בחנויות העיר, חוק העונשין דווקא אוסר זאת", סיפר לעיתון המקומי. מה שהפתיע אותו לא פחות, כך נראה, היו תוצאות הבדיקות שעברה לפלר במטה המשטרה. "למרבה הפלא לא נמצא כל זכר לבעיות פסיכיאטריות אצל הנאשמת".

עירומה בסופר
בבית אני נוהגת להתלבש. בכל זאת פדיחות מהשכנים | צילום: dailymail.co.uk

כעת ממתינה לפלר לפתיחת הדיון בעניינה בבית המשפט. ובזמן שרשויות החוק עושות את שלהן, אנחנו מזמינים אוך לדיון מעמיק בנושא עירום חופשי בסופר בטוקבקים.