הבידוק: שוקולד ויהלומים
מכונת הגילוח שתשכנע אותך לעזוב את הסכין (אבל עולה כמו טבעת נישואין) ודאודורנט שאמור להריח כמו שוקולד. אין ספק שאנחנו הולכים ונעשים מטופחים מיום ליום
Axe Dark Temptation: לא שוקולד
אז לפני כל דבר אחר, אני חייב לפוצץ את הבועה הזאת: רואה את כל האזכורים לשוקולד בפסקה למעלה? זה כל השוקולד שאתה הולך לקבל מהמוצר הזה. לא רק שניחוח הדאודורנט וסבון הרחצה של אקס לא מזכיר שוקולד, החברה לא מציינת בשום מקום על גבי המוצר שהוא אמור להזכיר שוקולד. Dark Temptation, נקרא המוצר, ועטיפתו בהחלט עושה אסוציאציה לשוקולד מריר – אבל פה מסתיימת ההשוואה. אחרי כל הפרסומות המקדימות, אין אפילו אזכור למילה שוקולד. והריח, כאמור, רחוק מאוד מכל שוקולד שאני מכיר.
זה לא שהריח לא טוב. "גברי," דיווחה אשתי אחרי שיצאתי מהמקלחת. "ריח נחמד," אישרה עובדת mako שהכרחתי אותה להריח את האוויר, שניה לפני שהיא השתעלה ונפנפה בידיה כדי לסלק את עננת הניחוח-שהוא-לא-שוקולד שהתזתי בפניה. "אולי חזק מדי," היא נחנקה. "קצת חזק מדי".
(ניר ליברך)
Axe Dark Temptation, ג'ל רחצה ודיאוגורנט ספריי
ריח נחמד, אבל ז ה ל א ק ש ו ר ל ש ו ק ו ל ד ! !
מחיר: דאודורנט בודי ספרי, במחיר של 24– 27 שקל, ג'ל הרחצה, במחיר של 15 – 18 שקל.
להשיג: שם, במקום שבו הקשת נפגשת בענן. איפה חשבת? בפארמים.
רמינגטון R6130: היהלום שבזיפים
אף פעם לא ממש הבנתי את עניין מכונות הגילוח. לדעתי הן אלו שגורמות לחמישים אחוז מהפקקים בבוקר – כל הגברים השעירים האלו שמתגלחים תוך כדי נהיגה בדרך לעבודה. מה אין לכם מקלחת בבית? מה אתם עושים עם השערות שנופלות, יש לכם גם שואב ברכב בנוסף למכונה?
חבר ילדות שלי שמתגלח בערך מגיל 13 במכונה (בתחילה מטעמי דת ועכשיו כבר מתוך הרגל), כבר שנים מנסה לשכנע אותי לעבור להתגלח במכונה. "למה אתה צריך להוציא כל כך הרבה כסף על סכינים, אתה לא רואה שעושים לך שטיפת מוח? כל חודשיים מוציאים מטוס חדש. תעבור כבר למכונה".
מאז שהמרצדס נוסעת לי על הפנים אני חייב להודות ששיניתי את דעתי לגבי מכונות גילוח – איך לא עשיתי את זה קודם? היא נוסעת חלק, לוקחת סיבובים בקלות – גם במקרי מזג אוויר קיצוניים – והסכינים נשטפים בקלות במים. בקיצור, מתפקדת יופי, הפנים שלי חלקות ולא שורפות, ואני גם חוסך מים. אני לא יודע אם כל מכונות הגילוח עושות את אותה עבודה או שרק המרצדס יודעת איך – אבל דבר אחד בטוח: לסכינים אני לא חוזר.
מבחינת חסרונות, נרשמה רק אכזבה קטנטנה: איך ייתכן שמכונה ששווה 1500 שקל מגיעה בלי נרתיק קשיח? (גיא סלומון)
רמינגטון R6130, מכונת גילוח חשמלית
אם יש לך מספיק כסף בשבילה, היא תשכנע אותך לזנוח את הסכין.
מחיר: 1490 שקל.
להשיג: איפה אתה קונה מוצרי חשמל? אז בדיוק שם.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















