סקס מוכר - אבל מי אמר שרצינו לקנות?
השבוע שאחרי "עמוד ענן" היה בין המוזרים שידענו. בליכוד סגרו רשימה שלא קשורה לליכוד, בחמאס נותנים שמות של טילים לילדים, אפילו אהוד ברק הצליח להפתיע אותנו. ובדיוק כשראינו את הפחחית הלוהטת וחשבנו שיש תקווה, הגיעה ההודעה שניפצה את כל אשליותינו. סיכום שבוע גברי

מוסך פח

החלק הבעייתי הראשון בקמפיין הזה הוא האמינות. אחרי הכל היתפסות בשקר חמורה הרבה יותר מסתם עסק לא מצליח. כי מי שהגיע למקום, חיפש את בעלת המוסך ומצא רק את עזרא הנפח, לא יחזור אליו שוב לעולם, וידאג גם להפיץ את הסיפור לכל מי שרק ירצה לשמוע. אבל החלק הדפוק באמת כאן הוא הניסיון להוכיח בפעם המיליון שמחשוף בולט ופנייה סקסית יספיקו כדי לגרום לגברים לקנות כל דבר. קודם כל כי הוא פוגע בנשים מקצועיות באמת שרוצות לטפל ברכבים שלנו, אבל הרבה יותר בגלל שנשים מיוזעות ומגורזות היטב אפשר למצוא בחינם באינטרנט, ושם אף אחד לא מחייב אותנו על שעות עבודה.
פעם ליכוד, היום האיחוד (הלאומי)

לא סחבק, פנסיונר

הילדים של חורף 2012

זה אולי נראה כמו משהו שהתרחש בתקופת הפלישתים, אבל מבצע "עמוד ענן" הסתיים רק לפני שבוע. עדיין מוקדם בשביל להתחיל את הסבב הבא, אבל בהחלט מספיק כדי לבדוק את מצב הנזק הפסיכולוגי המצטבר. בעזה, למשל, הסתבר השבוע שהשילוב בין מלחמה ל"אין מה לראות בטלוויזיה" מוביל אוטומטית ל"בייבי בום". וכך, בין חיסול לנפילת בניין, נולדו ילדים שזכו לשמות באווירת המלחמה כמו: התינוקת פאג'ר או אחמד ג'עברי העולל. מה שאומר שגם הפעם תצטרכו להתגייס למאמץ המלחמתי, אין ברירה, הכל למען המולדת. אז קדימה, מהר לחדר השינה. תוך תשעה חודשים אנחנו מצפים למצוא פה את כיפת ברזל, שרביט קסמים ולפחות בני גנץ אחד. בהצלחה.
יהיה חם ומגניב
