ביסטרו אדורה: הגלגול החדש של המותג הוותיק

שמו של השף אלי שטיין (אקס טאיזו, טוטו ומסעדות מובילות נוספות), השף החדש של אדורה, היה מוכר לפודיז עוד לפני הפתיחה המחודשת של המוסד הוותיק ואחראי לחלק מהבאזז שאופף את המקום בשבועות האחרונים. לחלק השני אחראי המותג "אדורה" עצמו, שייצג בעשור האחרון רף מצוינות בזירת המסעדנות התל אביבית, בחסות השף אבי ביטון שפרש לאחרונה. מאז נכנס שטיין למסעדה המחודשת מצפים רבים לראות מה יצליח לעשות כאן. בינתיים, בכל ביס מרגישים את ההשפעות של טוטו וטאיזו, ואנחנו אומרים את זה בקטע טוב: שטיין מגיש כאן מנות מעניינות עם נגיעות של השפעות אסייתיות מבוצעות היטב. מה למשל? ערבוב חם-קר נהדר של דג ים פרוס עם צ'טני תבלינים צהוב, "סחוג" ירוק ובטטה לבנה צלויה או ספיישל של סטייק לוקוס חריף, מטוגן בצ'ילי שעושים במקום ובוטנים עם ראיטה הודית. על אגף הקינוחים אחראית הקונדיטורית מיכל בוטון שיצרה תפריט שהבחירה ממנו בלתי אפשרית, ובכל זאת, אם אתם כאן - אל תוותרו על קינוח קרם הפיסטוק המרהיב. 

אדורה ביסטרו. בן יהודה 226, תל אביב. 03-6050896. ראשון-חמישי 18:30-אחרון הלקוחות, שישי-שבת 18:00-אחרון הלקוחות. לא כשר.

אדורה שיפוד דג (צילום: שרית גופן,  יחסי ציבור )
בידיים מוכשרות, אלי שטיין משתלט על אדורה | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור

תאילנדית בסמטת סיני: נסו לעצור את הבאזז

לא משנה כמה הם ניסו (והם ניסו) לפתוח בשקט ומתחת לרדאר את המסעדה התאילנדית החדשה שלהם, האחים ניב וצבי גרוס לא הצליחו להשתלט על ההיסטריה סביב התאילנדית החדשה בסמטת סיני. אפילו שם המסעדה, שניתן לה כשם זמני, התקבע אחרי שלל כתבות שיצאו על המקום, ללא יכולת לעצור את ההתלהבות. התאילנדית בסמטת סיני הפכה ללהיט של ממש במהירות הבזק, גם בגלל המיקום במתחם הבילוי האינטנסיבי בבית הכנסת הגדול - וכמובן גם בגלל האוכל התאילנדי הלא מתיימר והלא יקר שמגישים כאן: קארי קאו סוי מאזור צ'אנג מאי עם קארי צהוב, כורכום, בצל, שום, ג'ינג'ר, עוף ואטריות אורז (52 שקלים); מליטות מטוגנות; פאד גאי הימאפאן - פרגית עם קשיו (43 שקלים) ודג ים בטיגון עמוק עם מנגו, כוסברה, צ'ילי, רוטב דגים, סוכר דקלים ותמרינדי (94 שקלים).

התאילנדית בסמטת סיני. הר סיני 1, רחבת בית הכנסת הגדול, תל אביב. ראשון-שבת 18:00-אחרון הלקוחות. לא כשר.

התאילנדית בסמטת סיני (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
לוהטת מהרגע הראשון. התאילנדית בסמטת סיני | צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

סזרינה: הגרסה הספורטיבית של המזללה

גם במקרה של סזרינה נדמה שמדובר בטרנדיות כמעט מיידית - ומוצדקת למדי. במסעדה החדשה שלו בקיסריה מציע מאיר אדוני את המזללה התל אביבית בגרסת הגולף, עם המדשאות מסביב והאווירה הספורטיבית והקלילה. אדוני גם הביא הנה את שחקן החיזוק מספר אחת שלו, השף יוני דנון, שהוביל את הפנינה הקולינרית כתית בשנים האחרונות ועכשיו מציע כאן תפריט קטן ומהודק של ארוחות צהריים וערב. בין המנות: סלט קיסר עם חסה ליטל ג'אם, קרם אנשובי, שעועית ירוקה, בצל אדום, קרוטוני בריוש, פרמזן ושמן זית (71 שקלים), פיש אנד צ'יפס נהדר עם בר ים בבלילת בירה, רמולד צלפים, חמוצים ביתיים ותפוצ'יפס מעושן (75 שקלים) ובצקניות סולת וריקוטה בחמאה שרופה, קרם שעועית לימה, פטריות שימאג'י, ערמונים, צנוברים, קרם פרש ופרמזן רג'אנו (75 שקלים).

סזרינה. מועדון הגולף, קיסריה. 04-6267000. ראשון-שבת 12:00-23:00. לא כשר.

מסעדת סזרינה (צילום: עודד קרני)
איך שאדוני הגיע לקיסריה, נעשה כאן חם | צילום: עודד קרני

מגזינו: אפילו רק בשביל ויטרינת הקינוחים

טל שטרן חבר למכונת הלהיטים שנקראת האחים ירזין ויחד הם השתלטו על האנגר נטוש ענקי במפגש הרחובות הרכבת ומנחם בגין, והפכו אותו תוך זמן קצר לאחת המסעדות הלוהטות ביותר בארץ. מה כל כך לוהט במגזינו? הפיצות כיפיות בטירוף (למשל - ארוגולה עם פקורינו וקרעי מוצרלה, פיצת חצילים וחריף עם בזיליקום או פיצה טבעונית עם רוטב עגבניות, קישואים, כרובית ופלפלים) ויטרינת הקינוחים שובת לב (לכו על הפאי לימון על קראסט פיסטוק), תפריט היינות סוף סוף מתומחר באופן סביר והאווירה - פשוט קשה להתעלם ממנה. מקום נהדר להגיע אליו לדייט על הבר או לארוחה משפחתית גדולה שבה כל אחד יכול למצוא משהו.

MAGAZZINO. מנחם בגין 21, תל אביב (חניה בחניון בית הדר). 03-7570535. ראשון-שבת 18:00-02:00. לא כשר.

מסעדת מגזינו (צילום: אורית פניני)
אפילו רק בשביל הקינוחים. מגזינו | צילום: אורית פניני

רובע 5: אלטרנטיבה ירושלמית חדשה

אפשר לאהוב, אפשר לשנוא, אבל אי אפשר להתכחש לכך שמהיום שבו נפתחה מסעדת רובע 5 החדשה בירושלים, יש סביבה חתיכת דיבור. השף של המסעדה, אוהד אמזלג, פתח בעזרתם של אנשי העסקים בני חוג'ה ומושיק כהן מקום מושקע במיוחד במרכז העיר, שמנסה להציע לירושלמים ולמבקרים בעיר אלטרנטיבה לא כשרה לבילוי צעיר. בתפריט: מנות כמו כרוב ובצל ממולאים בשרימפס; קלמרי ופריקה עם עגבניות שמש, בצלים סגולים ויוגורט כבשים; קלמרי צלוי ומרגז; וחזה עוף בקראסט פולנטה.

רובע 5. הלל 35, ירושלים, ראשון-שבת 12:00-00:00. 02-623-5547. לא כשר.

רובע 5 קובנייה (צילום: בן יוסטר,  יחסי ציבור )
מנסים להעיר את ירושלים. רובע 5 | צילום: בן יוסטר, יחסי ציבור

סנטה קתרינה: הלהיט מתרחב

סנטה קתרינה כל כך טרנדית, שבניגוד לחוקים (שאנחנו קבענו, כן?) היא מככבת בכתבת המסעדות הטרנדיות זו הפעם השנייה. אבל יש לזה הצדקה: ההצלחה ההיסטרית של המסעדה הביאה לכך שממש היום, אחרי שנת פעילות אחת בלבד, המקום התרחב ומתפרש כעת גם אל החלל הצמוד לו, שבו שכן קודם בר ההר סיני (מה שדיכא את הפוקדים המתמידים של הבר, ושימח מאוד את כל מי שניסה אי פעם לשבת בסנטה קתרינה אבל לא היה לו מקום). בגרסתה המוגדלת והמחודשת ירחיב השף תומר אגאי את תפריט המקום, אך אל דאגה - ימשיכו להגיש כאן את מנות הטאבון המוצלחות בדגש על פיצות מושלמות, לצד מנות נוספות כמו פאייה פירות ים (88 שקלים), פריקסה עם טונה אדומה וממרח דלעת (48 שקלים) וקינוח בסבוסה עם גלידה (24 שקלים). כמו כן, סנטה קתרינה החדשה תיפתח סוף סוף גם לצהריים.

סנטה קתרינה. בית הכנסת הגדול, הר סיני 2, תל אביב. 058-7820292. ראשון-שישי 17:30-01:30. לא כשר.

בייגלה ירושלמי, מסעדת סנטה קתרינה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
בייגלה ירושלמי בסנטה קתרינה. סוף סוף יהיה איפה לשבת | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

זובי זו: סשימי טונה על קרח, לצד הדרינק

השף דיוויד פרנקל חבר לאחרונה לבר הזובי זו הוותיק בתל אביב – והצליח להפוך אותו בן לילה למקום שאנשים מדברים עליו. ראשית, כבר לא מדובר רק בבר, אלא מקום שהצביון העיקרי שלו הוא מסעדה (המנות אמנם אינן גדולות, אך תמחורן מתון בהתאם). שנית, אחרי התחלה קופצנית, עכשיו כבר אפשר להגיד שהשינוי של פרנקל מתחיל להיות מורגש בבילוי עצמו: בתוך הסביבה המעוצבת למשעי של הזו ביזו מגיש השף של פרונטו תפריט לא גדול אך משמח ואקלקטי, עם מנות כמו סשימי טונה המוגש על קרח עם אצות ים מטוגנות (גם יפהפה וגם כיפי לצד הדרינק); קולרבי צלוי עם גבינת המאירי, שאלוט ואורגנו; ושפונדרה עם תפוחי אדמה מדורה וציר יין. בקיצור, כיף כאן.

זו ביזו. בן יהודה 186, תל אביב. 054-3880000. לא כשר.

מסעדת זו ביזו (צילום: תמוז רחמן)
מרענן. דג נא בזו ביזו | צילום: תמוז רחמן

בועזו: אסייתי, טבעוני, טעים

העובדה שהיא רק זה עתה נפתחה וכבר מככבת בכתבת המסעדות הטרנדיות מעידה רק על דבר אחד: בועזו היא הבטחה שאנחנו בטוחים שתתממש. קודם כל, בזכות בועז צאירי, שמהווה את אחד מעמודי התווך של הקולינריה היפנית בישראל זה עשרות שנים. בנוסף, המיקום של המסעדה, בסמיכות לזובי זו, אדורה ביסטרו ומוסדות קולינריים ותיקים כמו שילה, מל ומישל ובר ברבוניה, הוא אטרקטיבי במיוחד. לסיום, מדובר פשוט באוכל אסייתי כשר וטבעוני ומוצלח במיוחד, מה שהופך אותו מתאים ממש לכולם. בין המנות כאן מציע צאירי מרקים כמו ראמן ואודון סובה, סוגים שונים של קארי יפני, טופו מבושל במקום וסושי טבעוני. 

BOAZU. בן יהודה 188, תל אביב. 054-5448940. ראשון-חמישי 12:00-00:00, שישי 11:00-17:00. כשר.

לוקנטה שלמה עזרן (צילום: עודד קרני, mako אוכל)
בא לכוכב הצפון. שלמה עזרן | צילום: עודד קרני, mako אוכל

לוקנטה: מאסטר שף בשידור חי

לוקנטה הפיחה רוח חיים באחד האזורים המשמימים קולינרית בתל אביב, שכונת כוכב הצפון הבורגנית, ואין ספק שהשם שלמה עזרן (אקס מאסטר שף) בהחלט תרם את חלקו לסקרנות. לעזרן חברו כאן המסעדן המנוסה אהרל'ה ברזילי ושי אבוהב (בעלה של השחקנית רותם אבוהב), ויחד הם מצעידים את לוקנטה קדימה עם מנות שמחממות את הלב. בין היתר תמצאו כאן ראגו טלה עם חצילים על חומוס (52 שקלים), קדירת אונטריב עם עדשים שחורות ואורז (59 שקלים) וקציצות כרשה ויוגורט כבשים (25 שקלים). בנוסף, עזרן מארח את חברותיו מהתכנית סרנדה וריקי לארוחות ייחודיות.

לוקנטה. בוני העיר 9, כוכב הצפון, תל אביב. 03-5176616. ראשון-חמישי 7:30-22:30, שישי 7:30-16:00. כשר ללא תעודה.

ויוינו חיפה פסטה בקר (צילום: אריאל עוזרי,  יח"צ)
מלהיטים את חיפה. ויוינו | צילום: אריאל עוזרי, יח"צ

ויוינו: ממלכה איטלקית בחיפה

אי אפשר להכין כתבה על המסעדות הטרנדיות לחורף הקרוב ולא להתייחס לחיפה, שמתפתחת בשקט לכדי מעצמה קולינרית. לא מעט מסעדות נפתחו בעיר בתקופה האחרונה, אך המדוברת ביותר היא ללא ספק  ויוינו – מתחם איטלקי שכבר מרגע פתיחתו היה מפוצץ אנשים. בצהריים ובערב מציע כאן השף בועז קוינטנר (ביג מאמא) קלאסיקות כמו ארנצ'יני פטריות (כדורים פריכים של ריזוטו, פטריות ומוצרלה, 38 שקלים), פיצה מלנזנה עם בטטה וגבינה מלוחה (48 שקלים), ניוקי בעבודת יד עם פירות ים ורוטב יין לבן (68 שקלים) ולינגוויני עם סלמון, ברוקולי, תרד ורוטב שמנת ויין (68 שקלים). התור הארוך בכניסה מעיד שהוא כנראה גם עושה את זה טוב.

VIVINO. הרובע האיטלקי, כיכר אליזבט 1, חיפה. 04-8229454. ראשון-שבת 16:00-12:00, 23:00-18:00. לא כשר.

לימה ניפו טירדיטו (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
הניקיי עושה עלייה. לימה ניפו | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לימה ניפו: יפני ופרואני נפגשים

אחרי הרבה מאוד עיכובים ובירוקרטיה כמו שרק בישראל יודעים להמטיר על עסק חדש, מסעדת לימה ניפו סוף סוף נפתחה להרצה. המקום, אותו מוביל השף כריס גולדינג, מציע גרסה ישראלית למטבח הניקיי – פיוז'ן של המטבחים היפני והפרואני, המבוסס על שפע דגה טרייה. בלימה ניפו יוגשו קומבינציות מעניינות כמו טירדיטו - דג סלמון נא ברוטב הדרים חריף ומיסו מנגו, צ'ילי וכוסברה - או סביצ'ה סי בס עם רוקט, פפאיה ירוקה, שומר וסליקורניה. גולדינג ובעלי המסעדה, יורם פרץ (שעלה לאחרונה מצרפת), מבטיחים גם שהמחירים יהיו שפויים, כך שתוכלו לחזור שוב ושוב. אנחנו בונים על זה.

לימה ניפו. רבי תנחום 6, תל אביב-יפו, 03-5734404. ראשון-שבת 19:00-02:00. לא כשר.

עוד לא נפתחו - אבל ממש עוד קצת:

ניטן תאי: לאכול כמו מלך תאילנד

מסעדה תאילנדית מלכותית היא בהחלט לא משהו שראינו בארץ לפני ניטן תאי (אגדה תאילנדית). המקום, ששופץ תקופה ארוכה במיוחד בהשקעה של 10 מיליון שקלים (בחסות אשת העסקים נעמי הורוביץ, ילידת תאילנד), מבטיח להעביר את סועדיו חוויה חדשה וייחודית: אוכל מידיו של השף של ארמון מלך תאילנד, שירות של מלצר לכל שולחן, פירות מגולפים לראווה מידיה של מגלפת מקצועית ומופעים תאילנדיים שינעימו את האווירה. זה כולל אמנם גם מחיר התחלתי של כ-250 שקלים לסועד – אבל תסמכו על הורוביץ שהיא תעביר כאן לא רק את הקולינריה הנפלאה אלא גם את התרבות התאית המפוארת.

ניטן תאי. הארבעה 21, תל אביב. 03-5600555. לא כשר. תאריך פתיחה רשמי: 1.1.2016.

נעמי הורוביץ באירוע הנוסע המתמיד של אל על  (צילום: סיון פרג')
מטבח מלכותי. ניטן תאי | צילום: סיון פרג'

OCD: כשנסיך האינסטגרם פותח מסעדה

רק בן 24 וכבר פותח מסעדה: כוכב האינסטגרם רז רהב יוצא לדרך עם מסעדת OCD שלו במתחם נגה ביפו ומציג קונספט של מסעדה ללא תפריטים - כל מי שמגיע הנה יקבל ארוחה קבועה מראש מידיו של השף, שתשתנה כל כמה חודשים ומבטיחה להיות מאתגרת ומעניינת. OCD תכלול רק 18 מקומות ישיבה, כך שאנחנו מהמרים על רשימת המתנה ארוכה. בינתיים אפשר להמשיך לרייר על חשבון האינסטגרם של רהב (רזי ברווזי).

OCD. תרצה 17, מתחם נגה, תל אביב-יפו. לא כשר. פתיחה: פברואר 2016.

רז רהב (צילום: חיים יוסף,  יחסי ציבור )
מגיע ליפו. רז רהב | צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

שוק צפון: פיצות מפרונטו, מרקים מטאיזו

על אף האכזבה הקשה של מיכל אנסקי מסגירת אחד העם 1, מיזם הקולינריה החדש שלה, שוק צפון, ממשיך כרגיל ועתיד להיות אחד המדוברים ביותר בחורף הקרוב. לשוק צפון חברו כמה וכמה מהשפים המדוברים ביותר בארץ, שמבקשים להראות איך הם יודעים להסתדר מחוץ למסעדות העילית המפונפנות. כך למשל תהיה כאן שלוחה של פרונטו עם פיצות איטלקיות מידיו של דיוויד פרנקל, דוכן מרקים משובחים מידיו של יובל בן נריה המוכשר מטאיזו, מסעדה חדשה בשם "רק היום" לשף הוותיק והמוכר אבנר לסקין ומסעדה יוונית בשם מונו שיפתח הבשלן אדי מזרחי. יש הרבה מאוד למה לצפות בשוק צפון, כולל הבשורה האחרונה בדמות דוכן שווארמה של מסעדת כתר המזרח הוותיקה. טעים זה בטוח הולך להיות.

שוק צפון. ראול וולנברג 18, רמת החייל, תל אביב. פתיחה: פברואר 2016.

מיכל אנסקי (צילום: רועי ברקוביץ')
ממשיכה הלאה לשוק צפון | צילום: רועי ברקוביץ'

הרברט סמואל ירושלים: בלי רושפלד, ובכל זאת

הרבה מאוד עבר על ירושלים בתקופה האחרונה, ולכן אנחנו שמחים לבשר על משהו טוב שעתיד לקרות כאן בחודש הקרוב: הפתיחה של הרברט סמואל הכשרה החדשה במלון כיכר ציון של האחים נקש, בכיכר ציון בעיר. המסעדה, שעתידה להתמקם בקומת המלון העליונה המשקיפה על העיר, תצטרף למסעדות המותג הרברט סמואל בתל אביב ובמלון ריץ קרלטון בהרצליה, ותהיה הפרויקט הראשון של קבוצת עדיס לייף סטייל לאחר עזיבת יונתן רושפלד מוקדם יותר השנה. למרות זאת, אנחנו בטוחים שיהיה מדובר ביהלום ירושלמי נוצץ.

הרברט סמואל ירושלים. מלון כיכר ציון, כיכר ציון, ירושלים. כשר. פתיחה: ינואר 2016.

טיטו: לזניה במגש שלם, ועוד

הקונספט האיטלקי המגניב שקבוצת בנדיקט הולכת להציע בטיטו החדשה נשמע לנו נהדר מהרגע הראשון: מנות ענקיות לחלוקה משפחתית עם פסטות שמוגשות בסירים, פיצות ענק, לזניה שמגיעה לשולחן במגש שלם ועוגות גדולות ומושחתות. הפתיחה של טיטו התעכבה זמן מה (בירוקרטיה, אלא מה) ורק כעת מתקדמת המסעדה בכל הכוח ועתידה להיפתח בקרוב בגבעתיים. אנחנו כבר לא יכולים לחכות.

טיטו. שמעון בן צבי 14, גבעתיים. לא כשר. פתיחה: בחודשיים הקרובים.

קבוצת בנדיקט (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
מגיעים לגבעתיים. קבוצת בנדיקט | צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

מסה במידטאון: אחות קטנה למסעדת הדגל

השף אביב משה פתח מוקדם יותר השנה את מסעדת קוואטרו האיטלקית, ובמקביל הודיעה קבוצת מסה שלו שהיא עתידה לפתוח מסעדה נוספת, והפעם גרסה צעירה יותר למסעדת האם האהובה. המסעדה החדשה תעוצב על ידי שאלתיאל קסטיאל והיא תיפתח במלון לאונרדו מידטאון מרשת מלונות פתאל בתחילת השנה. הקונספט עוד טרם גובש סופית, אבל אנחנו כבר יודעים שהיא תכלול חלל פנימי, בר ואזור ישיבה חיצוני.

שם לא נקבע. לאונרדו מידטאון, בית אמוץ - בגין פינת הרכבת, תל אביב. פתיחה: תחילת 2016.

פלורנטין האוס: המסעדה החדשה של שרון כהן

השף שרון כהן פותח בינואר הקרוב את פלורנטין האוס. מסעדה אסיאתית בדרום תל אביב, שעליה הוא שוקד כבר זמן רב. המקום יגיש אוכל אסייתי מהיר בהשראת טיול קולינרי שערך כהן לפני מספר חודשים בהונג קונג, והוא יצטרף לשילה הוותיקה ולקפה אירופה, אותן מחזיק כהן בהצלחה רבה. המקום אמנם נמצא עדיין בשלב השיפוצים, אבל מבחינתנו כבר לגמרי לגיטימי להתחיל להתרגש.

פלורנטין 6, תל אביב. פתיחה: סוף ינואר 2016.

חתונה לירון ויצמן (צילום: ראובן שניידר )
מגיע לבתי המלון. אביב משה | צילום: ראובן שניידר

בית גופרמן: גרסה חדשה ואיטלקית

לפני כמה חודשים עברנו ביישוב רשפון והופתענו למצוא את אחד מהמוסדות הקולינריים המזוהים עמו ביותר, גופרמן קפה, סגור. הרוחות נרגעו רק כשהתקרבנו אל הדלת הנעולה וראינו את השלט "סגורים לרגל שיפוצים". בין היתר, השיפוץ של גופרמן כולל גם את הכנסתו של השף ניצן רז (טוקו, אונו ואקס סושי סמבה), שמבטיח להביא עמו לא רק רוח קרב חדשה אלא גם תפריט ביסטרו בסגנון איטלקי עם פיצות, פסטות, דגים נאים ובשר מהמעשנה במקום. הנוף היפהפה והאווירה הכפרית נותרו בעינם, ורז והשותפים שלו (לימור אורן מזרחי ורונן בן הרוש) מבטיחים מחירים הוגנים.

בית גופרמן. הפרחים 12, רשפון. 09-9550555. לא כשר. פתיחה בחודש הקרוב.

ניצן רז (צילום: גל בן זאב,  יחסי ציבור )
מגיע לרשפון. רז | צילום: גל בן זאב, יחסי ציבור

גורדוס: הדיינר של עדי הימלבלוי

אמנם גורדוס עתיד להיות ביסטרו המבורגרים מגניב שלא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, אבל בתוספת השם הלוהט של עדי הימלבלוי כשותפה - אין לנו ספק שיהיה מדובר באחד המקומות הטרנדיים ביותר של החורף הקרוב. לצד הימלבלוי ניצבים מאחורי הקלעים בעלה נדב פלד והמסעדן המנוסה ברנרדו בלחוביץ' (סילו, קפה גן סיפור), כשהתכנית היא המבורגרים מושחתים ואווירת דיינר משוחררת. כיף.

גורדוס. מתחם לה פארק, פארק פרס חולון. טלפון: אין עדיין. לא כשר. פתיחה: פברואר 2016.

גורדו חולון (צילום: תכנון המסעדה: לטיסיה בלחוביץ',  יחסי ציבור )
יעירו את חולון עם ההמבורגרים? גורדוס | צילום: תכנון המסעדה: לטיסיה בלחוביץ', יחסי ציבור

יהלומה בנמל: משוק לוינסקי לנמל תל אביב

אנחנו תמיד בעד כוח נשי, וזה שעומד מאחורי מסעדת יהלומה בנמל, שתיפתח ממש בקרוב, מסקרן אותנו במיוחד: יהלומה לוי מהביסטרון החליטה לסגור בסוף דצמבר את המקום הקטן שלה בשוק לוינסקי ולעבור למגרש המשחקים הענק של נמל תל אביב, במקום מסעדת רוקח שוק. אל לוי חוברת השפית עינב ברמן (אורנה ואלה, אסיף) וכן אדווה זמר (עורכת דין לשעבר), ויחד הן מתכננות לכבוש את הנמל עם אוכל ים תיכוני ותפריט מקומי שמבוסס על תוצרת שוק האיכרים הצמוד.

יהלומה בנמל. נמל תל אביב. לא כשר. פתיחה: ינואר 2016.

יהלומה בנמל (צילום: נמרוד גנישר,  יחסי ציבור )
כוח נשי בנמל תל אביב. יהלומה בנמל | צילום: נמרוד גנישר, יחסי ציבור

לכל כתבות המגזין