מניחים את הבצל והשמן בסיר בינוני ושטוח ומטגנים מעל להבה נמוכה במשך כ-10 דקות. מגררים את הגזרים (זה החלק הכי קשה במתכון), מוסיפים לבצל ומטגנים יחד במשך 10-12 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב 5 דקות. עכשיו מוסיפים את העגבניות (כולל הנוזלים שלהן). מערבבים, מכסים ומניחים להתבשל כ-15 דקות. מוסיפים את המלח, הפטרוזיליה ושיני השום הכתושות ומבשלים 15-20 דקות נוספות. העגבניות אמורות להתפרק בזמן הבישול. אם הן מתקשות בכך עזרו להן, ומעכו אותן מעט בזמן הבחישה בעזרת כף עץ.