תוסיפו קצת טעם לחיים. המגזין לכל מי שאוהב לאכול או לבשל. הכל על סוגי מאכלים, תבלינים, תבשילים וטעמים

אוכל

מדריך: כל הדרכים להכין אנטיפסטי

אפשר להקדיש לכל ירק תשומת לב מיוחדת, ולהתאים לו צלייה ותיבול משלו, ואפשר גם לגזור ולשמור את המתכון לעצלנים, שיסדר לכם אנטיפסטי משובח בחצי שעה

אורלי פלאי-ברונשטיין | אבי שטייניץ | ששת, מהדורה חדשה, הוצאת על השולחן | פורסם 26/04/10 07:07 
מצא כתבה זו ב: כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il