זה לא טרנד מאוד חדש, אבל זה הוא בהחלט מצליח להפתיע אותנו כל פעם מחדש: טרנד פרחי המאכל. שפים משתמשים בהם בעיקר בשביל לקשט מנות, אבל מתברר שגם אם תנגסו בהם, לא יהיה נורא. עכשיו גם מתברר שפרחי המאכל הם אותם פרחים שאתם שותלים בגינה - אמנון ותמר, רקפות, ציפורניים, כרכום, כובע הנזיר וכל מה שמלבלב וצבעוני. במילים אחרות: בא לכם לפנק את הסלט או לקשט מנת בשר לכבוד האורחים? אתם בהחלט יכולים לקפוץ אל האדנית ולהשתמש בכמה רקפות או כרכומים (רק לא כדאי לעשות את זה לפרחים אסורים לקטיפה בטבע).

השאלה הגדולה היא האם הם טעימים, והתשובה לא מסובכת - הם לא ממש טעימים ולא לא טעימים. כלומר: אפשר בקלות לוותר. 

>> הנה מתכונים שיותר כדאי להכין: 5 מרקים מנחמים וטעימים