לבשלנים רציניים תמיד יש סודות. אוסף של טריקים כאלה, מגניבים, שעוזרים להם לתקתק ארוחת 5 מנות לשמונה אנשים בשעתיים. נגיד, אם האדם הממוצע מבזבז שתי דקות על קילוף של כל שן שום - אותם בשלנים ימצאו שיטה לעשות את זה ב-5 שניות. אם רובנו צריכם לעצור באמצע קיצוץ הבצל לפחות ארבע פעמים בשביל לנגב את הדמעות - הם יידעו איך לעשות את זה מבלי לסבול ולו מדמעה אחת.

ג'לי בתפוז (צילום: רועי ברקוביץ, mako אוכל)
מצאתם את הדרך הכי מגניבה להגיש ג'לי? ספרו לנו | צילום: רועי ברקוביץ, mako אוכל

אבל היופי הוא שזה לא רק הבשלנים המקצועיים - לכל אחד יש את השיטות הקטנות שלו בבישול, את הטיפים הקטנים שעושים את האוכל שלו כמו שהוא. זה יכול להיות טיפים שחוסכים זמן, אבל גם טיפים שעוזרים להגיע לתוצאות טובות או טעימות יותר, ואפילו טיפים לחיסכון במטבח. מה שאנחנו רוצים מכם זה פשוט שתספרו לנו על אלה שלכם. בתמורה, 5 זוכים מאושרים יזכו ב-300 שקל כל אחד לקניות ברשת לגעת באוכל, מתנת קנור. תכלס? שווה לאללה.

שתפו אותנו בטיפ המנצח שלכם במטבח ותוכלו לזכות בשובר ללגעת באוכל!

* בכפוף לתקנון

כל הטיפים שלנו למטבח