טל - 35, קופירייטר מטבריה

מתי התחיל הרומן שלך עם אפייה?

התחלתי לאפות בגיל 16 כשאמא שלי רצתה לבלות איתי זמן איכות. היא הייתה קוראת לי לבוא לעזור לה במטבח, בהתחלה סתם הייתי מחזיק את המיקסר ולאט לאט התקדמתי והבנתי שאני אוהב לאפות גם לבד.

מה הקינוח שהכי מזוהה איתך?

מנת הדגל שלי היא עוגיות בצורת מקלות. זה למעשה הכלאה של עוגיות עבדי עם תוספות שהבן שלי אוהב. זו מנה מאוד מכוערת, אבל אי אפשר להתווכח עם מה שהילד רוצה. 

אם היית יכול לאפות למי שרק תבחר, את מי היית בוחר?

הייתי אופה לאישתי ומכין לה עוגת גבינה. אני אישית שונא את העוגה הזו, אבל הייתי מפנק אותה.

מה החלום שלך באפייה?

להמשיך לאפות לי ולבני משפחתי כתחביב. אולי בפנסיה אתפנה לפתוח איזה מקום משלי, אבל זה עוד רחוק.

עמרי - 33, בנקאי מטבריה

מתי התחיל הרומן שלך עם אפייה?

זה היה כשעשיתי עבודה מועדפת באילת. בזמן שלנתי באחד מהמלונות בעיר הוציאו קינוחים, והמראה הצבעוני עשה לי חשק לדעת איך עושים את זה.

מה הקינוח שהכי מזוהה איתך?

אני הכי אוהב להכין עוגת שמרים, זו התרפיה שלי וזה המאפה שאני הכי מרגיש בו יוצר.

אם היית יכול לאפות למי שרק תבחר, את מי היית בוחר?

הייתי מבשל לאורי, הבן שלי. הוא אוהב את הסופלה שוקולד שלי. כל בוקר הוא פותח עם כוס חלב וסופלה.

מה החלום שלך באפייה?

החלום שלי זה פשוט להתעסק בזה כל היום. אבל הפנטזיה הכמוסה זה לפתוח מאפיית בוטיק, שתגיש שמרים כמובן. לא הייתי מתנגד גם לאיזה סיור קולינרי בצרפת.

>> בואו להיות חברים של "בייק אוף ישראל" בפייסבוק