הטלויזיה ואלוהי הרייטינג. הפקות חדשות, טבלאות הרייטינג וכל החדשות הכי חמות על מסך הטלויזיה שלכם

בידור ותרבות
טלוויזיה

טלוויזיה ומדיה

בידור ותרבות
בידור ותרבות

הסרט "שלטון החוק" זכה בפסטיבל סאנדאנס

סרטו של רענן אלכסנדרוביץ' זכה בפרס חבר השופטים בפסטיבל סאנדנס האמריקאי. סרט "חמש מצלמות שבורות", קו-פרודוקציה ישראלית-פלסטינית זכה בפרס הבימוי

ספי קצב | mako | פורסם 29/01/12 06:59

מתוך הסרט שלטון החוק (צילום: יחסי ציבור ,יחסי ציבור)
מתוך "שלטון החוק"
צילום׃  יחסי ציבור
היצירה הישראלית ממשיכה להכות גלים בעולם, והפעם במוקד השבחים הקולנוע התיעודי בישראל. "שלטון החוק", סרטו של רענן אלכסנדרוביץ', זכה בפרס חבר השופטים בפסטיבל סאנדנס האמריקאי.

סרטו של אלכסנדרוביץ' היה אחד מסרטי התעודה הבולטים של השנה בקולנוע הדוקומנטרי בישראל, בעיקר בגלל התחום בו הוא עוסק. הסרט מנסה לשרטט את המנגנון המשפטי שעומד מאחורי ההתנהלות בשטחי הגדה המערבית.

גם הסרט "חמש מצלמות שבורות", קו-פרודוקציה ישראלית-פלסטינית זכה בפרס חשוב בפסטיבל - פרס הבימוי בקטגוריה הדוקומנטרית.

בפרס הגדול של פסטיבל סאנדנס לסרט דרמה זכה הסרט הדרמטי-בדיוני "Beasts of the Southern Wild" של הבמאי בינה צייטלין, שזהו סרטו הראשון באורך מלא. הסרט העלילתי הבולט הנוסף בטקס הפרסים היה "הסרוגייט" של בן לווין, בכיכובם של הלן האנט ו-וויליאם ה. מייסי, כוכב הסדרה "חסרי בושה".

תגיות: שלטון החוק  

LIVING

 

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן