אלק בולדווין פורש מ"רוק 30"
אבל רק ב-2012. חוץ מזה לניקול ריצ'י יש סיטקום חדש, אמינם קיבל הזמנה להצטרף ל"אקס פקטור", כריס אלן מאכזב במכירות ובברזיל יודעים לעשות פרומואים. מבזק דברים שקורים בטלוויזיה שהיא לא שלנו
■ ניקול ריצ'י תגלם גירסה של עצמה בסיטקום חדש ברשת ABC, שיבוסס על חייה. דמותה של ריצ'י מתוארת כ"אשת קריירה עם יחסים משפחתיים סבוכים שמנסה להבין מה התפקיד המשפחתי שעליה למלא". הרעיון לסדרה, אגב, הגיע מריצ'י עצמה.
■ כריס אלן אולי זכה ב"אמריקן איידול" האחרון, אבל זה לא מנע מדיסק הבכורה שלו להפוך לכישלון חרוץ. אלן מכר רק כ-80,000 עותקים מהאלבום בשבוע הראשון ליציאתו, שזה פחות מכל זוכה אחר של "איידול". אדם למברט, לעומתו, כבר מתקרב למספר שיא של 225,000 מכירות לאלבום הבכורה שלו.
■ תגידו היי וביי: CBS הורידה את דרמת הרפואה החדשה שלה, "Three Rivers", מלוח השידורים של חודש דצמבר. זה כנראה אומר ביטול, למרות שטוענים שם שאף החלטה לא התקבלה. גם רשת TNT ביטלה את סדרת בית המשפט "Raising the Bar", שדווקא עולה אצלנו ב-HOT בימים אלה.
■ האמריקאים מתלוננים שהפרומו שלהם לעונה החדשה של "אבודים", שתעלה בפברואר, הרבה פחות שווה מהפרומו שקיבלו הברזילאים. האמת? צודקים.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון














