"זיו הוא המתנה הגדולה של העונה"
בובליל החדש? זיו גלברט עושה את כל הטעויות האפשריות של איך לא להיות השורד האחרון ואת כל הדברים הנכונים שהופכים אותו לאחד הכוכבים הכי גדולים. קפון מאוהב
להתראות מר מושלם
הוא היה יפה תואר, מנהיג דגול ואיש צבא לשעבר, אשר נלקח מאיתנו ביום ה-4 בנובמבר תוך שניסה להשכין שלום בין שני שבטים. היכן ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא? בספסל המושבעים.
תגידו לי, איך אתם לא מתביישים? אביגיל, כששכבת כפיות עם טל, זה היה עם הבנאדם או השחקן? "למי אכפת, העיקר שהוא היה כזה חתיך". ואתה טום, כשגזלת לטל את החסינות, זה היה מטל הבנאדם או השחקן? "למי אכפת, העיקר שאני הכי שווה עכשיו על האי". ותשמע לי אוהד, זה שאתה לא סותם את הפה, לא באמת אומר שאתה צריך ללמוד משפטים. נכון ששכבנו כפיות עם טל הבנאדם, אבל תמיד חלמנו להדיח עורך דין. או כמו שדורית בייניש הייתה אומרת: "סלמאתכ גיסנו".
דו קרב בצהרי היום
רחמיי על אנשי התוכן שנדרשים בכל עונה להמציא המצאות הזויות כדי למשוך את הפרקים עד קצה גבול יכולת הזפזופ. בעונה הראשונה נחשפנו לאי המתים, בעונה השנייה לאי הגלות ובעונה השלישית לשילוב הזוי בין אי הנעלמים למשימת חצי פסל החסינות. האם בעונה הרביעית יוכלו הצופים להחליף את השורדים באמצעות SMS ויבנו שרשראות מהבית בהדרכת בתיה עוזיאל?
גם גלברט יכול
מצד אחד, זיו עושה את כל הטעויות האפשריות בדרך ל"איך לא להיות השורד האחרון". מצד שני, הוא עושה את כל הדברים הנכונים שהופכים אותו לאחד הכוכבים הגדולים של "הישרדות" בכל 3 העונות. האבסורד הוא, שדווקא במשחק של צביעות ושקרים זיו הוא האדם הכי ישר ואמיתי. בכל מסדרונות ערוץ 10 לא תמצאו צדיק אחד כמו זיו, שיחשוף את דעתו הכנה על תוכנית הקאלט של הערוץ, "שורדות בבית, שני אחוז רייטינג". בכל רחבי הפיליפינים לא תמצאו עוד אדם שיעז לסדוק את מעטפת הערכיות של חנוך ואנגלנדר, "תספרו להם את כל האמת. איך התכוונתם לבזבז את הדס ואת ריקי". להזכירכם, בזמן שחנוך עזר לתקוע לאבי רז המסכן סכין בגב, לזיו היה אליבי בשבט טינאגו.
הבעיה שבדיוק כמו זיו, גם אהוד ברק התחיל את דרכו לצמרת בלהסתכל לאנשים בלבן של העיניים ("אין אחד כאן שלא הלך הביתה ויכול להגיד שזיו לא הסתכל לו בלבן של העיניים ואמר לו להתראות"), אך עקב שגעון גדלות הסתפק במקום השני. גם זיו, כנראה, ייאלץ להסתפק בתפקיד השר לענייני מושבעים, כי לראשות הממשלה הרי מגיעים אנשים כמו טלכו או שי, השקרנים השקטים.
שי-מט
לעומתם, שיחה אחת של שי עם אוהד אולי לא הפכה את טומי ואוהד במועצת השבט, אבל זרע הפורענות נשתל היטב ושני הילדים בהחלט נזכרו שאם הם לא יבצעו איזה מהלך עם שי בקרוב, הם יחזרו במהרה לימים בהם הם התפתלו מול טלכו-זיו אחרי ההדחה של טל בן דוד. תוסיפו לזה את השקר של שי, שלפינוקיו יש מנוי מועדון בדו-קרב, ותקבלו את המתכון המושלם לנקמה. אחרי הכל, נקמה זה מאכל שמגישים אותו קר. ומי יותר מתאים משף אראל לבשל מאכל מלכים.
אי הציטוטים
2. "אין אחד כאן שלא הלך הביתה וזיו לא הסתכל לו בלבן של העיניים" (זיו כבר שכח מטל בן דוד).
3. "באנו לשחק על מיליון שקל ולא לשחק בקקה" (ליעד כהרגלה מפגינה אוצר מילים עשיר).
4. "טל הסנגור, העורך דין המהולל, מעמיד אותנו לדין" (ליאורה מייחצנת).
5. "האיש שרצה להדיח אותי שוכב לו כמו איזה אפנדי" (אנגלנדר מתוחכם מדי. מה רע בסתם פרזיט?).
6. "מי הוא בכלל? חתיכת בן אלף?" (לזיו נשרף עוד פיוז).
7. "תחיה את החיים שלך. הם גם ככה דפוקים" (חנוך מוכיח שהוא מאד ערכי).
8. "באנגלית אומרים כומין" (ליאורה לא מתרגמת תבלינים).
9. "אני באתי עם ערכיות שלא מופגנת באופן ר-HOT" (ליעד מפגינה בקיאות בשפה העברית ועל הדרך עושה גם פרסומת סמויה).
והציטוט הנוסף: "טוק אנד שואו... במקום שורדות בבית שני אחוז רייטינג" (זיו ברגע של פרגון לקולגות).
ולסיום: טומי, זה הבום של הסאונדמן או שאתה פשוט שמח לראות אותי?







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















