זה סופה של כל מאמי
היא חשבה שהיא מנהלת את המשחק, אבל מירית הודחה ברגע הראשון שקולה כבר לא היה נחוץ להדחתו של "ספיידרמנו". ומה עם התוכנית של קפון להדחת שפקס? כל עוד שפקס לא רוצה בכך זה כנראה לא יקרה. טלכו כבר לא יכול לחכות לסטיקר "שפקס יש, לא להתייאש"
הבעיה בתום לב היא שקצה הסקאלה שלו היא האבסורד והפרדוקס. עד השלבים האחרונים של המשחק דאגו השורדים לדורותיהם להזכיר לנו שהם מדיחים מתמודדים אחרים בגלל היותם "לא ערכיים", "מגעילים" ו"לא נעימים".
פתאום, רגע לפני שמגיעים לגמר אנחנו זוכים לשמוע מאותם המתמודדים ממש, כן אביגיל, אני מדבר אלייך, כמה דווקא רצוי להשאיר את אותם "מגעילים" במשחק כי כדאי להגיע איתם לגמר.
"חבל שלא יכולתי לזרוק את האבן על שפקס במקום על המטרה", הודתה אביגיל ברגע של אמת. יש לי תחושה שהרבה צופים בבית אחזו בכורסא בתקווה שהיא תממש את שאיפתה. אני גם בטוח שאם מישהו יחשוב לעשות חידוש לסרט האימה "מיזרי", אביגיל תהיה מועמדת טבעית ומצוינת לתפקיד.
עם זאת, אי אפשר להתעלם מהחן של הבחורה. היא חדורת אמוק ועושה הכול כדי להתקדם במשחק. גם במשימה המבחילה של שתיית מיצים מאברי בעלי חיים, היא הפגינה נחישות ולא נתנה ל"תולעת שהדיחה את שפקס" לעצור אותה.
היה זה דווקא שפקס שלא נכנע למשימת הגועל וברגע רגשני ניסה כנראה לסדר לעצמו קמפיין ל"תנו לחיות לחיות" ולשבור לרגע את מסע התעמולה העצמי לזכייה בתואר השורד השנוא ביותר. אז נזכרתי שגם סטלין היה צמחוני ואף התנגד לניסויים בבעלי חיים.
לידר ממשיכה למלא את תפקיד השורדת ההזויה: "הייתי זינה הנסיכה הלוחמת", אמרה, ואני תהיתי ביני לבין עצמי אלו פטריות הספיקו לגדול על האי הפיליפיני מאז שעזבתי ולמה אני לא גיליתי אותן קודם? הליכתה של לידר שבי אחר שפקס, כמעט באופן רומנטי, רק מזכירה לכולנו שאם חשבנו שאנחנו יודעים משהו על סודות המשיכה בין גבר לאישה, כדאי שנחשוב עוד פעם.
שמעתם על חוק "השומרוני הטוב"? השורדים "הראויים" ו"הערכיים" מקווים שחבריהם יודחו, רק לא על ידם, כדי שאלו יוכלו להצביע עבורם בגמר. כך גם לא ברור לי מדוע שרון וקפון מלינים על זה ששפקס גונב להם קרדיט על ההדחות. טוב שקפון לא ראש ממשלה, אחרת ישראל בראשותו הייתה לוקחת קרדיט על רציחתו של רפיק אל חרירי, ראש ממשלת לבנון. מעניין מה זה היה עושה לנו בגמר של מועצת הביטחון של האו"ם.
אני יודע שאתם מתגעגעים ל"ספיידרמנו". לא נורא. תזכרו שכל תולעת, גם אחרי שהופכת לגולם יוצא ממנה פרפר. אז אל תאמרו נואש.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















