כל האנשים והסיפורים שמאחורי עולם התקשורת בישראל! mako בידור ותרבות עושה לכם סדר במדיה בישראל

בידור ותרבות

מדיה

טלוויזיה ומדיה

בידור ותרבות
בידור ותרבות

גיסתנו, פני דרך: משפחת איצקוביץ' תפרסם את המשביר

ליאור כלפון, יעל שרוני והילדה יובל וין, כלומר בני משפחת איצקוביץ' מ"רמזור", יחליפו את מורן אטיאס כפרזנטורים של רשת המשביר לצרכן. את הפרסומות בהן יככבו השלושה יכתבו יוצרי הסדרה אדיר מילר ורן שריג

יפעת הללי | mako | פורסם 09/02/10 09:49

משפחת איצקוביץ'
כלפון, שרוני ווין. יחליפו את אטיאס
ליאור כלפון, יעל שרוני והילדה יובל וין, המוכרים כמשפחת איצקוביץ' מהסדרה "רמזור", יהיו הפרזנטורים החדשים של רשת "המשביר לצרכן" בשנה הקרובה. השלושה יחליפו את הדוגמנית מורן אטיאס, שפרסמה את הרשת בשנה האחרונה.

הבחירה של אנשי "המשביר לצרכן" בשלושה, כך נמסר, באה מתוך הרצון להעצים את מיתוג הרשת כאחת שפונה לכל המשפחה. על פי אנשי המשביר, כלפון ושרוני ישלשלו לכיסם 100 אלף דולר עבור הקמפיין ואילו וין תסתפק ב-20 אלף דולר. את התסריט לקמפיין, שיעלה בחודש מרץ לקראת פסח, יכתבו אדיר מילר ורן שריג, יוצרי "רמזור".

רשת "המשביר לצרכן": "כחלק מאסטרטגיית השינוי שעוברת הרשת וההחלטה למצב את המשביר לצרכן כרשת אופנתית ועדכנית לכל המשפחה, החלטנו לבחור במשפחת איצקוביץ מסדרת "רמזור", אשר מייצגת משפחה ישראלית טיפוסית עם קריצה הומוריסטית, שקל להזדהות עימה".

>> לתפארת מדינת ישראל: נועם טור מתנדב באוגנדה

styleriver

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן  
ערוציmako
תכניות
makovod
הורוסקופ
מזג האוויר
סדנאות
סלולר
מתכונים
Netex