שוברי קופות: "אליס" לא הולכת לשום מקום
"אליס בארץ הפלאות" של טים ברטון עובר את קו 200 מיליון הדולר בפחות מעשרה ימים, ונשאר בראש הטבלה. ארבעה סרטים חדשים עלו השבוע בארה"ב, אך כולם נשארים הרחק מאחור
חוץ מאליס המופלאה, ארבעה סרטים חדשים נכנסו לטבלה השבוע. במקום השני, עם 14.5 מיליון בלבד, נמצא " Green Zone", סרטו של פול גרינגראס ("זהות אבודה") בכיכובם של מאט דיימון והשחקן הישראלי יגאל נאור. " She's Out of My League", קומדיה רומנטית חדשה שעלתה השבוע גרפה 9.6 מיליון דולר, ואילו "Remember Me", דרמה בכיכובו של רוברט פטינסון ("דמדומים") גרפה רק 8.3 מיליון בסוף השבוע הראשון שלה באקרנים, ומתמקמת במקום הרביעי בטבלה. את החמישייה הראשונה סוגר "שאטר איילנד" של סקורסזה, עם 8.1 מיליון דולר בסוף השבוע הרביעי שלו בקולנוע וסך הכנסות נאה מאוד של 108 מיליון עד כה.
"רחובות ברוקלין", דרמת הפשע עם ריצ'ארד גיר צונחת אל המקום השמיני בשבוע השני שלה בטבלה, עם 4.3 מיליון דולר. "קופ אאוט" ו" The Crazies", כבר שלושה שבועות בטבלה, סוגרים את הרשימה במקומות התשיעי והעשירי עם הכנסות של 4.2 מיליון דולר ו-3.6 מיליון בהתאמה.







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון














