mako
פרסומת

סוף הרומן: לינדזי לוהן נפרדה מהחבר הישראלי

תשכחו ממתקפת ההאקרים – המתקפה האנטי-ישראלית האמיתית מגיעה דווקא מהוליווד. על פי דיווחים, לוהן זרקה את המוזיקאי אבי סנואו בתום רומן קצרצר ולוהט במיוחד. יש קשר לסימנים הכחולים על הרגליים?

קרן בר לב
mako
פורסם:
לינדזי לוהן
צילום: noon
הקישור הועתק
לינדזי לוהן
עוד גאווה ישראלית שנמוגה | צילום: noon

זה היה קצר אך צפוי: הרומן המתוקשר בין לינדזי לוהן והמוזיקאי הישראלי אבי סנואו הגיע לסיומו, כך מדווחים מקורות לערוץ "E!".

הכוכבנית הבעייתית וסנואו נצפו מתנשקים לפני כשבועיים בהופעה של להקתו "City of the Sun" בסנטה מוניקה, וסנואו אף התראיין בנושא ואמר שלינדזי "נהדרת וכיף לי איתה".

אלא שכעת מסתבר שלוהן, שבילתה את כל השבוע האחרון בלעדיו בברזיל, מאסה בגיטריסט והחליטה לסיים את הקשר ביניהם. לא ברור אם יש קשר בין הפרידה לסימנים הכחולים שעיטרו את ירכיה בתמונות שצולמו לפני כמה ימים.

לוהן אמורה לחזור לניו יורק בשבוע הקרוב כדי להתארח בתוכניתו של דיוויד לטרמן ולהשתתף בפרמיירה של סרטה החדש "מת לצעוק 5", מה שעלול להביא למפגש לא נעים עם האקס הישראלי שמתגורר בעיר. מצד שני, יש סיכוי סביר שעד אז היא כבר תספיק להישלח למעצר או תתרסק עם האוטו, אז יש סיבה לאופטימיות.

לרכילויות הכי מעניינות - mako בידור בפייסבוקבטוויטר ובאינסטגרם

לינדזי לוהן בבקיני עם סימנים כחולים
ושבוע שעבר היא עוד היתה שמחה וכחולה